How to Lose lichaamsvet door het spelen van basketbal als Cardio

October 31

How to Lose lichaamsvet door het spelen van basketbal als Cardio

Bouwen van een slanker lichaam hoeft niet te starten met een reis naar de sportschool. Als je niet het type persoon die heeft succes gehad met repetitieve, solo trainingen zoals joggen en fietsen, pak een basketbal, enkele vrienden werven en gebruik van deze snelle sport om sommige ponden schuur. Het is mogelijk om het verliezen van lichaamsvet door middel van basketbal, mits je het spelen vaak genoeg en andere veranderingen in levensstijl te maken.

Calorie tekort gelijk succes

Als je hebt gevonden vet verlies een uitdaging in het verleden, moet de eenvoudigste manier om succes te hebben verbranden meer calorieën dan u verbruikt, die heet zetten je lichaam in een calorie-tekort. Dit concept is in het midden van vetverlies--u een slanker lichaam zonder het creëren van een calorie-tekort niet kan bouwen. Één pond vet is hypothetisch gelijk aan 3500 calorieën. Als u een pond te verliezen in een week met twee dagen rust wilt, willen maken van een dagelijkse tekort van 700 calorieën de andere vijf dagen van de week.

Shoot voor vijf uur hoepels

Cardio-oefening is een uiterst belangrijk instrument in vet verlies. Het uitvoeren van cardio voor ongeveer 300 minuten per week zal vaak branden genoeg calorieën om u zetten uw lichaam in een calorie tekort te helpen. De sleutel tot het maken van basketbal een cardio-oefening is om te verhogen uw tempo; permanent rond schieten hoepels zal branden calorieën, maar niet zo snel als joggen op en neer de rechtbank tijdens een spel. U moet niet uitvoeren van cardio dagelijks om te afvallen; drie tot vijf keer per week, mits u de 300-minuten merk hebt bereikt, is een geschikte doel.

Full-Court hoepels zijn beste

Elk element van het spelen van basketbal verbrandt calorieën in een unieke tarief. HealthStatus merkt dat een persoon 200-pond 408 calorieën verbrandt in een uurtje van manden, 744 calorieën in een uur van half-court basketbal en 996 calorieën in een uurtje van full-court basketbal schieten. Terwijl de laatstgenoemde activiteit de beste manier om te branden calorieën is te werken naar vet verlies, zijn de andere twee oefeningen geschikt als je niet genoeg spelers voor een spel of het Hof met een andere groep deelt.

Breng andere wijzigingen

Het is onpraktisch om na te denken over het verliezen van vet zonder enige andere wijzigingen aanbrengen in uw levensstijl. Terwijl cardio-oefening belangrijk is, krachttraining speelt ook een rol in uw gezondheid en ten minste een paar van krachttraining sessies moet deel uitmaken van uw wekelijkse fitness-routine. Verminderen van uw inname van calorieën is ook belangrijk, vooral als een slechte voeding heeft geleid tot gewichtstoename. U kunt verminderen uw dagelijkse calorieverbruik in een verscheidenheid van manieren, met inbegrip van eten kleine maaltijden gedurende de dag en het vermijden van hoge-transvet en hoge-suiker voedingsmiddelen.


gerelateerde artikelen