De voordelen van Resveratrol voor Weight Loss

January 20

De voordelen van Resveratrol voor Weight Loss

Resveratrol is een antioxidant gevonden in rode wijn, druiven, bessen en pinda's. Aanvankelijk, resveratrol werd erkend voor haar belofte om te helpen hypertensie, type 2 diabetes, sommige vormen van kanker en diverse leeftijdsgebonden medische problemen, maar resveratrol gekomen om te worden aangeprezen als een instrument in gewichtsverlies. Fitness Magazine meldt dat resveratrol supplementen worden gebruikt als een instrument voor stimuleren van uithoudingsvermogen, handhaven lichaamsgewicht, verhoging mager spiermassa en energie te verbeteren. Hoewel veel deskundigen denken dat er meer onderzoek is nodig om te bevestigen de gewicht-verlies voordelen van het supplement, hebben studies aangetoond dat resveratrol kan remmen vetcellen en verhogen uw VO2 max, die u uit te werken sterker en langer zou toelaten.

Vetcellen

In Fitness Magazine, James Smoliga, assistent-professor in exercise physiology aan de Universiteit van Marywood in Scranton, Pennsylvania, zegt, "kijken naar het onderzoek tot nu toe, maar er is meer nodig, resveratrol heeft ongekende belofte voor verbetering van iemands fysieke uithoudingsvermogen en helpt hen hun gewicht te beheersen." De website meldt dat resveratrol is aangetoond dat remt de productie van volwassen vetcellen en belemmerd vetopslag, ten minste op cellulair niveau. Smoliga zegt, "Studies tonen aan dat resveratrol verhoogt onze spieren vermogen op te vangen van glucose uit de voeding. Dit betekent dat meer calorieën in de spieren en minder Ga naar vetcellen gaan."

Echter, de New York Times meldt dat een studie uitgevoerd door de Harvard Medical School en het National Institute on Aging, waar een groep van muizen een dieet dat bestond van 60 procent vet stierf eerder dan een vergelijkingsgroep van muizen die werden gevoed hetzelfde dieet maar ook gegeven resveratrol werden gevoed. De resveratrol-groep heeft niet haar lichaamsvet daling helemaal niet, maar samen met langer leven, haar glucose en insuline niveaus lager waren en onderzoekers geloofden de resveratrol was verantwoordelijk voor het bijhouden van de muizen & rsquo; s levers op een normale grootte.

VO2 Max

Resveratrol lijkt ook te verhogen je uithoudingsvermogen tijdens het sporten, dat is een andere manier om de antioxidant is behulpzaam met gewichtsverlies. Een 2006 verschenen artikel in cel gemeld, & ldquo; muizen waren gezien de antioxidant liep bijna twee keer zo ver op een loopband als unsupplemented beestjes. De behandeling aanzienlijk verhoogt de weerstand van de van het dier tot spiervermoeidheid,"en & ldquo; resveratrol lijkt te activeren van enzymen die helpen spieren die zuurstof gebruiken efficiënter, een prestatieverbetering bij lopers bekend als hogere VO2 max. & rdquo; Dat betekent dat langere en sterkere workouts tot meer calorieën verbrand leiden zal en de generatie van slankere spiermassa.

Gezonde helemaal

Naast haar gewicht-verlies voordelen, Science Daily zegt dat resveratrol is gebleken dat talrijke en belangrijke voordelen voor het hele lichaam, met inbegrip van leeftijdsgebonden aandoeningen en sommige kanker, neurodegeneratieve aandoeningen, ontstekingen, diabetes en hart-en vaatziekten te voorkomen. Lindsay Brown, associate professor in de School van biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Queensland en de bijbehorende auteur voor een studie gepubliceerd in het September 2009 nummer van alcoholisme: klinische & amp; Experimenteel onderzoek zegt, & ldquo; het klinkt tegenstrijdig dat een enkele verbinding kan profiteren van het hart door het voorkomen van schade aan cellen, maar toch kanker te voorkomen door het veroorzaken van de dood van de cel. De eenvoudigste verklaring is dat resveratrol draait op de cel van de eigen overleving trajecten, voorkomen van schade aan afzonderlijke cellen. Verdere mechanismen helpen, met inbegrip van het verwijderen van zeer reactieve oxidanten in het lichaam en verbeteren van de bloedtoevoer naar de cellen."


gerelateerde artikelen