Kruiden voor een Hacking hoest

February 15

Kruiden voor een Hacking hoest

Een hoest hacking wellicht een teken van een onderliggende gezondheidsprobleem in uw luchtwegen. Een hoest hacking ontwikkelt vaak in lange termijn sigaret rokers. FamilyDoctor.org stelt dat er vele mogelijke oorzaken van hoest zijn, met inbegrip van koud, griep, longoedeem, chronische bronchitis, longontsteking, astma, congestief hartfalen, tuberculose en longkanker. Kruidengeneesmiddelen zijn lange tijd gebruikt om het verlichten van hacking hoest, hoewel het is altijd verstandig om het kruid-gerelateerde onderwerpen te bespreken met uw huisarts voordat u ze gebruikt.

Hoest-gerelateerde aandoeningen

In veel gevallen kan een hacking hoest ook worden omschreven als een droge of productieve hoest of een hoest in welke geen slijm kan worden opgehoest. Gemeenschappelijke oorzaken van een persistent of hacken, hoest omvatten Rookvrije, postnasal drip, astma en zelfs gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD. Mosby's Medical Dictionary stelt dat een hacking hoest is een zwak, aanhoudende hoest, die vaak wordt veroorzaakt door irritatie van het strottenhoofd, roken en bepaalde medicijnen zoals ACE-remmers.

Effectieve kruiden

Effectieve kruiden in het behandelen van hacking hoest meestal bezitten hoeststillende of expectorant actie. In haar boek "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde", naturopathic arts en kruidkundige Sharol Tilgner vindt u vele kruiden die bezitten hoeststillende of expectorant actie, met inbegrip van elecampane, marshmallow, osha, toorts, zoete kers, Baardmos, colt voet, anijs, zoethout en propolis. Andere nuttige kruiden voor een hacking hoest bevatten yerba santa, rozenbottels, citroengras, kaneel, en citroen en oranje etherische oliƫn.

Gemarkeerde remedie

Volgens Phyllis A. Balch, een gecertificeerde nutritional consultant, voeding onderzoeker en auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," bezit elecampane zowel decongestivum en slijmoplossend eigenschappen. Elecampane helpt ook verminderen ontstekingen in uw luchtwegen en helpt Toon je longen. Elecampane kan bijzonder effectief in de behandeling van Prikkelbare, chronische en hacking hoest zijn. Elecampane is ook voorgenomen te reinigen en Toon uw slijmvliezen. Dit kruid mag behandelen zowel droge, onproductieve hoest en natte hoesten.

Extra informatie

Hacking hoest zijn gemeenschappelijk onder rokers en zijn vaak een indicatie van chronische irritatie van de Long- en luchtwegen. Stoppen met roken, wellicht een van de meest effectieve manieren om uw hacking hoest te verkleinen. Als u een hacking hoest ontwikkelen en je een Nichtraucher bent, bezoek uw arts zo snel mogelijk om de oorzaak van uw hoest. Een gekwalificeerde zorgverlener kunt u waarschuwen over kruiden te nemen die van uw conditie profiteren kunnen.


gerelateerde artikelen