Tekenen van teveel zuur in het lichaam

January 3

Tekenen van teveel zuur in het lichaam

Sommige elementen van uw dieet zal zuur, maar de meerderheid van het moet alkalisch--het moet vallen ergens tussen de 7,35 en 7,45 op de pH-schaal, dat alkalisch is. Om dit te bereiken, zult u wilt controleren hoeveel zuur in uw lichaam wordt gebracht. Soda, cafeïne, alcohol, vet en verwerkte voedingsmiddelen zijn zeer zuur en kan leiden tot acidose, die zich op diverse negatieve manieren kenmerkt.

Mondelinge tekenen

Wanneer zuur in het lichaam ophoopt, kan het ravage aanrichten op de mond. Bijvoorbeeld, zult u merken uw speeksel wordt zuurder, en mond zweren kunnen ontwikkelen. De hoeken van uw mond kunnen barsten en bloeden en herhaalde infecties in uw keel of amandelen kunnen ontwikkelen. De tanden worden vaak ook beïnvloed. Het tandvlees ontstoken en de tanden in hun kassen losse geworden. Tanden kunnen ook extra gevoelig voor warm of koud voedsel en gemakkelijk kunnen breken.

Huid, haar en nagel tekenen

Een te grote overvloed van zuur kan negatief effect op uw huid, haar en nagels. Uw huid kan uitdrogen, kunt u ontwikkelen netelroos of irritatie te krijgen in gebieden waar je zweet. Haren kan uitvallen, breken, gespleten haarpunten ontwikkelen of kijk DOF en futloos. Nagels kunnen verschijnen dunne barsten en kunnen heel gemakkelijk breken.

Oog tekenen

Mensen met teveel zuur in hun lichaam kan tekenen van het in hun ogen ziet. De ogen kunnen heel gemakkelijk verscheuren of geïrriteerde weergegeven. Het hoornvlies en de oogleden kunnen worden ontstoken en vlagen van conjunctivitis zijn gemeenschappelijk.

Mentale en emotionele tekenen

Het hebben van een zuur lichaam kan leiden tot mentale en emotionele symptomen zoals een verlies van belangstelling voor activiteiten die u gebruikt om de liefde en verlies van motivatie. Degenen met een zure probleem kunnen ook het gevoel zenuwachtig, angstig, geïrriteerd of gevoelig voor harde geluiden. Deze mensen hebben ook de neiging tot depressief gemakkelijker dan anderen.

Spijsvertering tekenen

Zuurgraad neiging om Toon zelf dramatisch in het spijsverteringskanaal. Degenen met teveel zuur zal het uitbraken of last hebben van zure terugvloeiing. Andere aandoeningen van de maag zoals maagzweren of gastritis kunnen ook ontwikkelen.


gerelateerde artikelen