Herbal Remedies voor hyperhidrose

June 5

Herbal Remedies voor hyperhidrose

Hyperhidrosis is de medische term voor overmatig zweten. Hyperhidrosis meestal van invloed is op de palmen van uw handen, de zolen van je voeten en uw oksels. Hyperhidrosis kan grote invloed op uw kwaliteit van leven en kan leiden tot aanzienlijke schaamte of angst. Als u het nemen van kruidengeneesmiddelen om deze aandoening te behandelen overweegt, eerst met uw arts om te beoordelen van procedures, alternatieve behandelingen en risico's te ontmoeten.

Hyperhidrose

Er zijn vele mogelijke oorzaken van hyperhidrose. De volgende factoren kunnen leiden tot overmatig zweten: bepaalde medicijnen, opvliegers, geassocieerd met de menopauze, lage niveaus van de glucose van het bloed, overactieve schildklier, leukemie, lymphoma, hartaanval en bepaalde soorten besmettelijke ziekten. Enkele van de meest duidelijke tekenen van hyperhidrosis omvatten frequente zweten dat soaks via kleding en abnormaal bovenmatig druppels op je gezicht, oksels of voeten zweet. Schimmel nagel infecties, bacteriële infecties en sociale angst zijn mogelijke complicaties die zijn gekoppeld aan deze voorwaarde.

Kruiden aanpak

Kruiden zijn een natuurlijke behandelingsmethode die vaak worden gebruikt om te helpen verminderen of elimineren van buitensporige en ongewenste transpiratie. Black cohosh en rode klaver kunnen nuttig zijn voor de behandeling van de symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en spontane zweten kunnen zijn. Andere kruiden die van nut voor hyperhidrosis, met name nachtzweten zijn kunnen, omvatten Schisandraceae, salie en witte pioen. Kruiden die moedigen zweten en moeten worden vermeden omvatten Vlierbes, linden bloem, hysop, pepermunt en pleuritis root.

Een populaire kruid

Schisandraceae is een populaire kruidenmiddel voor hyperhidrosis. Deskundige kruidkundige en naturopathic arts, Dr. Sharol Tilgner, landen die Schisandraceae heeft antibacteriële, Anti-decubitus, antioxidant en adaptogenic actie. Schisandraceae stimuleert de productie van lichaamsvloeistof en arrestaties spontane perspriation, met inbegrip van nachtelijk zweten. Schisandraceae is een kalmerende kalmerend middel dat cafeïne de stimulerende effecten vermindert. Schisandraceae is een groenblijvende struik inheems naar Oost-Azië. De bessen van de struik zijn gebruikt in kruidenpreparaten. Dit kruid helpt ook behandelen droogheid en dorst veroorzaakt door koorts.

Overwegingen

Als u constante of frequente overmatig zweten ondervindt, kunt u overwegen een bezoek aan uw arts voor een onderzoek en evaluatie. Een onderliggende aandoening wordt veroorzaakt door uw symptomen, en uw arts zal presenteren u met passende behandelingsopties om te helpen bij het oplossen van uw probleem. Kruiden, moeten Hoewel over het algemeen beschouwd als veilig, worden gebruikt onder leiding van een professionele, gekwalificeerde gezondheidszorg zoals een naturopathic arts of een allopathische arts opgeleid in de botanische geneeskunde. Als u zwanger bent, moet je altijd voorzichtig zijn met het gebruiken van kruiden.


gerelateerde artikelen