Dieet & oefening kalender

June 16

Dieet & oefening kalender

Of uw doel is om gewicht te verliezen, trainen voor een marathon of gewoon sterker, kunt een dieet en lichaamsbeweging kalender vasthouden aan uw geplande regime en uw doelen te bereiken. Er zijn vele manieren om te maken en gebruiken van dergelijke een kalender. Overleg met uw persoonlijke trainer, arts of andere gekwalificeerde specialist voor hulp bij het maken van een kalender die zal voldoen aan uw behoeften. Praat met uw arts alvorens een dieet of oefening regime.

Oefening en dieet kalender

Een oefening en dieet agenda is vergelijkbaar met een dagelijkse agenda of kalender waarin u van plan bent uw dagelijkse activiteiten. Het is echter specifiek voor de planning van uw routine lichaamsbeweging en dieet. U kunt deze kalender gebruiken om doelen te stellen voor wijzigingen in uw dieet en lichaamsbeweging om gewicht te verliezen, lagere bloeddruk of sommige andere gezondheid doel bereiken. Uw agenda is een hulpmiddel plan vooruit te helpen motiveren u te houden aan een bepaalde oefening en dieet regime gepland door u of voor u door een persoonlijke trainer of een gezondheidswerker.

Kalenders aanmaken

Bent u ervaren in dieet en oefening planning, kunt u uw eigen agenda maken, of u kunt een on line service zoals keepandshare.com die gratis dieet en lichaamsbeweging plan hulp biedt. Anders werken met een persoonlijke trainer, voedingsdeskundige, arts of andere deskundige te plannen een regime en maak een kalender, gepersonaliseerd aan uw behoeften. Uw agenda kan bestaan uit een eenvoudige grafiek op een stuk papier, een afhankelijke gedrukte notebook of een digitaal bestand op uw computer. Overweeg uw gewoonten en behoeften om te kiezen van het formaat dat het beste voor u werkt.

Kalender- en logboekbestanden

Terwijl een agenda een hulpmiddel is om vooruit te plannen op uw dieet en lichaamsbeweging regime, is een log een overzicht van wat u eigenlijk deed op het gebied van dieet en lichaamsbeweging. Beide kunnen nuttig zijn in het helpen van u uw doelen te bereiken, maar hebben verschillende functies. Met een kalender kunt u plannen, maken tijd voor uw training en weten wat voedingsmiddelen die u moet aanschaffen. Een logboek kunt u bijhouden hoe goed u voldoet aan uw doelstellingen.

Tips voor succes

Volgens de website geschiktheid voor leven, mag een goede kalender niet te ambitieus. U moet plan matige dieet en lichaamsbeweging doelen en ervoor te zorgen dat zij gemakkelijk in uw planning passen kunnen. Een contract ondertekenen met jezelf of proberen uit te oefenen met een vriend om te blijven gemotiveerd en toegewijd. Variƫren uw oefening activiteit en dieet en koos voedingsmiddelen en activiteiten die u genieten zodat zult u meer kans om te blijven inzetten voor uw plan.

Overwegingen

Registreren voor oefening, het type van oefening, alsmede de duur. Bij het opnemen van voedsel, bepalen en vastleggen van het calorieverbruik--gebruik een onlinebron zoals calorieking.com. Naast het dieet en lichaamsbeweging, kunnen andere gegevens worden opgeslagen zodat u kunt voldoen aan uw individuele doelstellingen. Bijvoorbeeld, als u probeert om gewicht te verliezen, registreren uw gewicht eenmaal per week. Als u voor een marathon traint, noteert u verbeteringen in uw snelheid.


gerelateerde artikelen