Kazen te vermijden tijdens de zwangerschap

June 28

Kazen te vermijden tijdens de zwangerschap

Overzicht

Zwangerschap is een tijd waarin u wilt ervoor zorgen dat u ondervindt al uw nutritionele behoeften voldaan. Sommige kazen toe te voegen aan uw zwangerschap dieet helpt u consumeren de vitaminen, mineralen, eiwitten en calcium die je baby nodig heeft om te groeien. Er zijn bepaalde kazen dat zou u tijdens de zwangerschap vermijden moeten omdat ze vaak verslag gemaakt met gepasteuriseerde melk, die uw risico op voedsel overgedragen ziekte zoals listeria verhoogt, Hope Ricciotti en Vincent Connelly, auteurs van "De zwangerschap Cookbook." Het lezen van het etiket kunt u nagaan of de kaas wordt gemaakt met gepasteuriseerde melk of niet. Houd er rekening mee dat de kaas hoog in vet is, en spaarzaam moet worden geconsumeerd.

Brie

Kazen te vermijden tijdens de zwangerschap

Brie-kaas is is een van de meest voorkomende zachte kazen en vaak gegeten met crackers of spread op toast. Vele soorten brie kaas zijn gemaakt met gepasteuriseerde melk, die doodt niet gevaarlijke bacteriën die u of uw baby ziek kunnen maken, verslag Dani Rasmussen en Antoinette Perez, auteurs van "de organisator van de essentiële zwangerschap: 40 weken +." Eten van besmet brie kaas tot een miskraam, doodgeboorte of potentieel dodelijke infecties bij een pasgeboren baby leiden kan. Roomkaas is een alternatief dat met veel van de dezelfde voedingsmiddelen die u met brie genieten gegeten kan worden. Roomkaas is gepasteuriseerd en wordt beschouwd als veilig te eten tijdens de zwangerschap.

Blauw

Kazen te vermijden tijdens de zwangerschap

Blue cheese is een andere gemeenschappelijke zachte kaas die wordt vaak toegevoegd aan salades of besprenkeld op vleesgerechten. Gepasteuriseerde melk is een van de belangrijkste ingrediënten in vele soorten blauwe kaas, dat het risico verhoogt van het passeren van een gevaarlijke ziekte op uw baby, opmerking Ricciotti en Connelly. De blauwe kaas verpulvert doorgeven en opteren voor geraspte harde kaas, zoals cheddar, mozzarella of Monterrey jack, omdat ze zijn gemaakt met gepasteuriseerde melk en zijn veilig om te eten tijdens de zwangerschap. Fetakaas is een kaas vergelijkbaar en wordt vaak gebruikt in plaats van brie, maar Ricciotti en Connelly voorzichtig tegen het eten van fetakaas zo goed omdat het ook vaak met gepasteuriseerde melk gemaakt is.

Queso Fresco

Kazen te vermijden tijdens de zwangerschap

Vele Mexicaanse zachte kazen, zoals de queso de fresco, zijn gemaakt met behulp van gepasteuriseerde melk, opmerking Rasmussen en Perez. Veel populaire Mexicaanse gerechten omvatten queso fresco, dus het is belangrijk om te vragen restaurants over de ingrediënten in de plaat die u bestellen als je uit eten gaat. Niet gepasteuriseerde queso fresco kan leiden tot listeria, die levensbedreigend voor ongeboren baby's. Ricciotti en Connelly suggereren bestellen van de kaas verhit tot bubbly, omdat dit zal doden de bacteriën die u en uw baby ziek kunnen maken. U kunt ook vervangen door veilige kazen, zoals cheddar, Colby of peper jack, in plaats van queso fresco. Andere zachte Mexicaanse kazen die vermeden moeten worden omvatten queso blanco, queso de hoja, queso de crema en asadero rassen.


gerelateerde artikelen