Een Checklist voor het verhogen van een kind

July 12

Er is geen how-to boek op de perfecte manier om het verhogen van een kind gelukkig, gezond en functionerend. In plaats daarvan wordt veel van het ouderschap gedaan door trial and error. Zolang u de fundamentele checklist bedekt het beste wat die je kunt, u kunt rusten verzekerd dat je een fijne baan doet.

Lichamelijke gezondheid

Uw kind lichamelijke gezondheid moet een van uw belangrijkste prioriteiten als ouder. Vanaf dag één arts benoemingen en agonizing over groei zullen tarieven en ontwikkeling de naam van het spel. Het is aan u om ervoor te zorgen dat uw kind de juiste voeding, dat hij groeien en ontwikkelen zich goed heeft, dat zijn cognitieve ontwikkeling goed op weg en dat hij krijgt de oefening en de rest die hij nodig heeft. Een solide relatie met uw kind kinderarts, kunt u met succes voldoen aan alle van de fysieke behoeften van uw kind om ervoor te zorgen dat hij gezond is.

Emotionele gezondheid

Kinderen leren zo veel elke dag-- en dat is niet alleen omdat je een vurig voorstander van ABC. De emotionele gezondheid van uw kind is gecultiveerd door uitstekende ouderschap. Als een ouder is een van de beste giften kun je je kind voor zijn emotionele gezondheid tijd. Verstrekking volop aandacht leert uw kind dat hij belangrijk, gewaardeerd en veilig is. Om het even welk soort misbruik, het fysiek, verbaal of emotionele, schendt het aangeboren emotionele vertrouwen dat uw kind in je zet. Door te respecteren dat vertrouwen, heeft uw kind een betere kans om gelukkig, zelfverzekerd en comfortabel.

Sociale gezondheid

Het is aan u om uw kind te leren hoe te handelen in een sociale omgeving, of het spelen leuk als een kind in de kleuterschool of weten hoe het gebruik van sociale netwerken als een preteen. Leer uw kind de kernwaarden van gezonde sociale verbanden, zoals communicatie en wederzijds respect kan helpen uw kind weet hoe te communiceren met anderen of een waarschuwing weergegeven als een interactie hulp van buitenaf--als een argument op de speelplaats moet. Geven uw kind genoeg tijd om te socialiseren via peutertuinen, school en clubs kan helpen het cultiveren van een kind die geniet van een gezond sociaal leven.

Autonome gezondheid

Het laatste stukje van de kind-checklist is autonomie. Ouders beginnen met het maken van al de keuzes voor hun kinderen. Naarmate uw kind groeit, kan autonomie te geven door hem helpen hem zijn zelfvertrouwen verhogen terwijl het cultiveren van de waarden, interesses en hobby's die vorm van zijn persoonlijkheid. Gewoon zorgen dat je keuzes baseren op de leeftijd van uw kind--een 3-jaar-oude kleding keuzes kunnen maken, maar u verantwoordelijk voor zijn dieetbehoeften blijven zult. Geven uw kind keuzes en prees hem vervolgens voor het maken van goede beslissingen is een manier om te helpen bij het opbouwen van het gevoel van eigenwaarde bij de juiste mate van autonomie.


gerelateerde artikelen