Wat zijn de voordelen van yoghurt voor mannen?

May 7

Wat zijn de voordelen van yoghurt voor mannen?

Commercials met glimlachende vrouwen graven in yoghurt containers kunnen de verkeerde indruk dat mannen hebben geen enkele reden om te zoeken naar de pittig traktatie geven. Eigenlijk, mannen kunnen het krijgen van een breed scala aan voordelen voor de gezondheid van het maken van yoghurt een regelmatige armatuur van hun dieet, variërend van betere spijsvertering tot betere seksuele gezondheid.

Bestrijding van obesitas

Sommige wetenschappers vermoeden dat bepaalde zuivelproducten, zoals yoghurt, zwaarlijvige mannen afvallen kunnen helpen. In de resultaten van een lange-termijn studie die in 2008 in het "American Journal of Clinical Nutrition" gepubliceerd, werd regelmatig yoghurt consumptie omgekeerd geassocieerd met gewicht winst en taille omtrek metingen bij overgewicht mannen. Dezelfde relatie tussen yoghurt en gewicht veranderingen deed niet houden geldt voor overgewicht vrouwen.

Boost seksuele gezondheid

Als de resultaten van uitgevoerde onderzoeken op mannelijke muizen een indicatie zijn, wellicht yoghurt seksuele voordelen voor mannen ook. Volgens een onderzoek overzicht gepubliceerd in het tijdschrift "PLoS ONE" in 2014, hebben mannelijke muizen gevoed een yoghurt dieet ontwikkeld grotere testikels, hogere testosteron niveaus en hogere concentraties van sperma. Dr. Susan Erdman, één van de auteurs van de Massachusetts Institute of Technology van de evaluatie onderzoek veronderstelde dat de voordelen van de vruchtbaarheid in de muizen waargenomen wijten zijn aan de yoghurt probiotische bacteriën te kunnen.

Verbeteren van spijsvertering

Niet alle mannen spijsverterings problemen, maar degenen die dat doen kunnen waarschijnlijk minder om te zoeken naar medische aandacht dan vrouwen. Yoghurt, kan echter een natuurlijke remedie voor talloze spijsvertering problemen. Yoghurt bevat probiotische bacteriën, die vooral bekend staan om hun vermogen om de bevordering van de spijsvertering gezondheid. Volgens de Harvard School of Public Health, kunnen verscheidene van de stammen van probiotische bacteriën gevonden in yoghurt helpen voorkomen of behandelen van spijsvertering problemen, met inbegrip van indigestie, diarree, Prikkelbare darmsyndroom en ziekte van Crohn. Yoghurt van probiotica kunnen ook bevordering van regelmatige stoelgang, beter functioneren van het immuunsysteem en verbeterde vitamine, mineralen en nutriënten-absorptie.

Spieren op te bouwen

Mannen die spier te bouwen en ontwikkelen burlier physiques proberen moeten zoeken naar gezonde bronnen van eiwitten aan te vullen van hun gewicht-opleiding oefeningen. Yoghurt, vooral Griekse yoghurt, is een rijke bron van hoogwaardige, spieropbouw eiwit. Slechts één 6-ounce container van nonfat, gewone Griekse yoghurt verpakkingen in 18 gram eiwit zonder alle vet en cholesterol die u van vlees bronnen krijgen zou. Yoghurt kan niet spieren op te bouwen op haar eigen, echter; mannen die willen bouwen sterkere physiques moeten aanvullen van eiwitten in hun dieet met reguliere krachttraining sessies om de beste resultaten te zien.


gerelateerde artikelen