10 beste kanker ziekenhuizen

March 11

Medisch beoordeeld door
Brenda Spriggs, MD, MPH, MBA

10 beste kanker ziekenhuizen

Een diagnose kan bestaan uit een van de meest angstaanjagende momenten van iemands leven. Veel mensen nemen comfort in wezen kunnen rekenen op de beste artsen in de beste ziekenhuizen over de hele wereld. U.S. News & World Report stelt regelmatig een lijst van de ziekenhuizen van de bovenste kanker in de Verenigde Staten, gerangschikt door factoren zoals reputatie, niveau van verpleegkundige personeel en relatieve sterftecijfer.

M.D. Anderson Cancer Center, No. 1

Gevestigd in Houston, het M.D. Anderson Cancer Center is niet alleen geclassificeerd als één van de hoogste kanker ziekenhuizen in het land, het heeft ook een reputatie als een toonaangevende pediatrische kanker centrum, 13e ranking in de natie in deze categorie. Het is onderdeel van het systeem van de Universiteit van Texas.

Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, nr.2

Gerangschikt als de tweede beste kanker ziekenhuis in de Verenigde Staten door U.S. News & World Report, huist Memorial Sloan-Kettering ook de bovenste pediatric cancer program in het land. Het is gelegen op de East Side van Manhattan in New York City.

Johns Hopkins Hospital, nr.3

Een van de hoogste academische ziekenhuizen in de natie, Johns Hopkins niet alleen toont omhoog als een top-5 kanker ziekenhuis, het behoort in de top 20 in 16 verschillende volwassen medische specialismen. Het is in Baltimore, Maryland.

Mayo Clinic, nr.4

Gelegen in Rochester (Minnesota), de Mayo Clinic is wereldberoemde als één van de toonaangevende Opleidingsziekenhuizen in de wereld, en is gerangschikt vierde over het geheel genomen voor de behandeling van kanker in de Verenigde Staten door het tijdschrift.

Dana Farber Cancer Institute, nr. 5

Het Dana-Farber Cancer Institute in Boston is een filiaal van Harvard Medical School en toegelaten 950 patiënten in 2007, volgens US News & World Report.

Medisch centrum van de Universiteit van Washington, nr. 6

Gevestigd in Seattle, de Universiteit van Washington Medical Center zesde in het land in de behandeling van kanker en zorg gerangschikt. Meer dan 77 procent van de ondervraagde patiënten die behandeling er gemeld ontvangen zou zij het ziekenhuis aanbevelen aan een vriend of familielid.

Massachusetts General Hospital, nr. 7

Boston is de enige stad dat twee van de top 10 kanker faciliteiten in het land. Massachusetts General Hospital maakte de lijst op de zevende in de natie. Het ook gerangschikt in de top 10 in 13 verschillende volwassen medische specialismen.

Universiteit van Californië, San Francisco Medical Center, No. 8

Als de achtste ontvangen beste kanker ziekenhuis in het land, de Universiteit van Californië, San Francisco Medical Center hoge rangen voor patiënttevredenheid en verpleegkundige-naar-patiënt ratio.

Duke University Medical Center, nr. 9

Duke University Medical Center is gelegen in Durham, North Carolina, en behaalde hoge onderscheidingen voor zijn reputatie bij artsen, evenals een laag sterftecijfer in vergelijking met andere ziekenhuizen in het hele land.

Stanford Hospital en klinieken, nr. 10

Gevestigd op de campus van Stanford University in Palo Alto, Californië, Stanford ziekenhuizen en klinieken was gerangschikt op nummer 10 op US News lijst van de top kanker ziekenhuizen in het land. Het is een academisch ziekenhuis.


gerelateerde artikelen