De beste wandelen Damesschoenen voor brede voeten

August 16

De beste wandelen Damesschoenen voor brede voeten

Brede voeten moeten comfortabel past in de schoen zonder het knijpen van de zijden van de voet. Wol en kwaliteit van de rubberen zool zijn de eerste overwegingen bij het kopen van hiking schoenen. Losse terrein vereist schoenen die greep van de aarde zonder modder verzamelen. Gladde schoenzolen met weinig of geen loopvlak kunnen snel dragen en moeten worden vervangen.

Gemeenschappelijke valkuilen

Vrouwen met bredere voeten kopen soms een groter formaat te compenseren voor de breedte van de voet. Hiking schoenen zal rekken na verloop van tijd, maar de schoen gewoon om de breedte niet passen. Bij het wandelen neer heuvels, zal je voet ontaarden in de voorkant van de schoen en de blister. Sommige blaarvorming van een nieuwe wandel schoen kan worden verwacht. Beschermen uw voeten met sokken en breng lijmen of mollevel voor elke zere plekken.

Waar te koop

Breed hiking schoenen mogelijk niet beschikbaar in de winkels, maar sport speciaalzaken hebben een grotere verscheidenheid. Er zijn online vele retail opties zoals LL Bean en Sierra Trading. Montage van de schoen is moeilijk online met vele kostbare rendementen. Vinden van de wandel schoen u graag in een sportzaak en onderzoek het online voorkomt een dimensionering fout maken.

Kosten

De beste wandelen schoenen bereik van $75 tot $260. De kwaliteit van de wandel schoen is gebaseerd op de boog steun, de enige materialen en de sterkte van het totale ontwerp. Het verschil in kosten is afhankelijk van de verschillende types van hiking schoenen, van lichte zomer sandalen aan waterdichte trail lopers.

Comparison Shopping

Overwegen de soorten terrein die u will be wandelen hiking. Een schoen die is ontworpen voor lange backpacken wandelingen kopen is niet nodig als u zijn wandelen alleen op gemarkeerde wandelroutes. Er zijn verschillende soorten hiking schoenen voor alle soorten terrein. De schoen die het meest geschikt voor uw brede voet eerst moeten aan het gebruik ervan op het parcours.

Accessoires

Sokken die weg vocht pit voorkomt bevriezing bij het wandelen door koude klimaten. Probeer op je hiking-schoenen met de sokken die u gebruikt als wandelen om ervoor te zorgen de juiste passen. Vergeet niet, de meeste nieuwe schoenen zal rekken na gebruik. Als de schoen niet waterdicht is, vragen over producten dat u toepassen kunt om de hiking-schoenen, vooral lederen onderdelen waterdicht. Inlegzolen kunnen worden vervangen. Kies een schoen met een verwisselbare inlegzool te kopen van inlegzolen die beter aansluiten bij uw voeten.

Insidertips

De zool van de schoen wandelen moet nooit verslijten. Vibram of Jeep-engineered rubber zolen hebben een lange levensduur en zijn beschikbaar in de Merrell merk schoenen of J-41. J-41 maakt gebruik van gerecycleerde materialen in haar producten en is een eco-vriendelijke schoen bedrijf. Comfort is belangrijk, dus winkel voor ondersteuning en juiste stijl voor klimaat en terrein.


gerelateerde artikelen