Hapjes voor zes maanden oude baby 's

May 26

Hapjes voor zes maanden oude baby 's

Naarmate uw baby groeit wellicht u op een niet zo subtiele hint van onafhankelijkheid oppervlak tijdens maaltijd tijd als hij probeert te grijpen van de lepel uit uw hand en diervoeders zichzelf. Dit kan zijn een duidelijk teken dat het is tijd om de hapjes. Een baby is meestal klaar om te eten van vast voedsel ongeveer vier tot zes maanden van leeftijd, volgens de American Academy of Pediatrics. Rond het half jaar merk een baby kan een hardy eetlust hebben maar hoeft niet de tanden die zij nodig heeft om goed te kauwen. Vinger voedsel dat gemakkelijk kunnen worden ontbonden in de mond worden over het algemeen voorgesteld voor 6-maand-oude baby 's

Vruchten

Een scala aan gewassen en gepelde vruchten kan worden aangeboden aan een 6-maand-oude baby, meldt Medline Plus. Kleine segmenten van bananen, peren, perziken en meloen kunnen allemaal worden smakelijke hapjes voor een baby. Extra keuzes omvatten kleine stukjes meloen, pruimen, pitloze watermeloen, bosbessen en gesneden pitloze druiven of cherrytomaatjes.

Groenten

Tegen de tijd dat een baby is 6-maanden oude zij veilig kan meldt eten van zacht gekookte groenten, Medline Plus. Een baby kan verkiezen zoet smakende groenten zoals zoete aardappelen en wortelen. Andere goede plantaardige keuzes omvatten groene erwten, gehakte beets en zachte stukjes courgette of aardappelen.

Als u verkiest om te dienen van uw baby ingeblikte groenten of vruchten moet u selecteren degenen zonder toegevoegd zout of suiker, adviseert Kidshealth.org.

Granen en Pasta

Vanwege hun textuur en de kleine grootte zijn geroosterde Haver graan en rijst soezen ideale hapjes voor 6-maand-oude baby's. Noedels in kleine stukjes gesneden en grondig gekookte pasta spiralen kunnen smakelijk en makkelijk op het tandvlees.

Kaas en Tofu

Kaas en tofu zijn uitstekende vinger voedsel voor baby's, merkt Babycenter.com. Bieden uw kleine één alleen zeer dunne reepjes of kleine stukjes kaas. Tofu betekening of kennisgeving geschieden in kleine blokjes. Kwark is zacht en papperig en kan gemakkelijk worden ontbonden. Geef niet een 6-maand-oude brokken van harde kazen, adviseert Kidshealth.org.

Bagel, toast en Crackers

Melba toast en graham crackers maken goede vinger voedsel voor baby's, volgens Medline Plus.

Zoutloos crackers, een kleine bagel en toast strips kunnen gehouden in de handen van uw baby's en zoog op tot vochtige wanneer ze in wezen in de mond smelten.


gerelateerde artikelen