Tekenen en symptomen van de infectie in een Scrape

July 7

Tekenen en symptomen van de infectie in een Scrape

Schaafwonden optreden wanneer u in contact een object krachtig genoeg komen om een deel van de bovenste laag van de huid. Schaafwonden kunnen gemakkelijk besmet raken, als de bron van een schrapen zelden een schone-object is. Zorgvuldige reiniging en nauwkeurige observatie voor vroege tekenen en symptomen van de infectie te voorkomen dat meer ernstige complicaties voorkomen na een schrapen.

Klassieke tekenen en symptomen

Aangezien schaafwonden vaak met vuil, grind of andere onreine materiaal dat bacteriƫn besmet zijn bevat, is infectie altijd een mogelijkheid. Pijn, roodheid in en rond de wond site, warmte, zwelling van de huid rond de site en de drainage van pus-achtige zijn de klassieke tekenen en symptomen van infectie in een schrapen. Deze tekens en symptomen--dan pus aftappen uit de wond--ook optreden met de ontsteking, de eerste reactie van het lichaam op schade. Daarom deze tekens en symptomen vanzelf doen niet per se het signaal een infectie.

Wanneer om hulp te zoeken

De aanwezigheid van pus geeft aan infectie in een schrapen. Intensivering van de pijn, zwelling en roodheid--vooral als het gebied van roodheid naar buiten uit de wond verspreidt zich--geven een behoefte aan medische aandacht. Koorts kan of kan niet optreden, afhankelijk van hoe ver en diep de besmetting heeft verspreid. Mensen met een verzwakt immuunsysteem kan niet ervaren typische tekenen en symptomen van infectie. Praat met uw arts na schade als je hebt een aandoening die je immuunsysteem verzwakt of immuun-onderdrukkende medicatie nemen.


gerelateerde artikelen