Power Training boren voor Karate

May 19

Power Training boren voor Karate

Karate en andere opvallende sporten vereisen atleten te ontwikkelen van een veel macht in zeer weinig tijd om te outmatch hun tegenstanders, maken de noodzaak voor slimme opleiding een absolute noodzaak boren. De sport van karate is eisen dat atleten leren om te produceren en gebruiken van de krachten in de grond en over een aantal vliegtuigen van verkeer, met name roterende beweging.

Karate behoeften

Karate atleten staking snel met bovenste en onderste extremiteit bewegingen die ofwel rechtdoor plaatsvinden of na enige vorm van roterende beweging. Ook is de meeste kracht geproduceerd in karate een resultaat van de atleet effectief duwen in de grond maken de grond reactietroepen die verdere beweging in een kort tijdsbestek voortbewegen. Om uit te voeren acties van de juiste karate, moet het lichaam uiterst krachtige, maar mobiele heupen, een stabiele stam, met mobiliteit op het middelste gedeelte van de rug, bekend als de thoracale wervelkolom, volgens prestaties coach Tim Skwiat.

Maximaliseren van de grondtroepen van de reactie

Karate atleten moeten leren voor de productie van de grondtroepen van de reactie als zo krachtig als ze in wedstrijden worden kunnen. Een aantal macht opleiding boren kan worden gebruikt ter verbetering van de productie van de kracht in de grond. Traditionele Olympische liften zoals het stoten of trekken zijn uitstekende manieren om te leren voor de productie van grondtroepen reactie. Al Vermeil, sportieve ontwikkeling coach, suggereert deze liften met de verhoogde bar op dozen te dwingen atleten voor de productie van kracht in een kortere tijd opleiding. Sprinten is ook een uitstekende activiteit die atleten tot kracht heel snel leert.

Roterende Hip kracht ontwikkelen

In karate, de heupen zijn een primaire bron van kracht voor de sporter en moeten worden opgeleid om meer kracht te verbeteren specifiek vermogen van de sport. Gebruik de roterende rij, zegt Mark Verstegen, eigenaar van de prestaties van de atleten, om dit resultaat te bereiken. Met een kabel kolom ingesteld op de laagste instelling, staan loodrecht op de machine. Bereikt uw arm verst weg van de riemschijf via je lichaam als je achterover leunen in uw heupen en gedrongen, houden een flat terug. Rijd je voet dichtstbijzijnde de poelie in de grond als je uit de buurt van de kolom draaien en trek aan de hendel met uw arm. Voer maximaal negen meer herhalingen voordat het schakelen van partijen.

Transformatie capaciteiten ontwikkelen

De kern, het centrum van het lichaam, bestaat uit alle spieren van de heupen naar de schouders en is integraal in karate macht. In karate, de kern is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en transformeren van grondtroepen reactie geproduceerd door de onderste extremiteit in krachtige stakingen en trappen. Dit vermogen te ontwikkelen door gebruik te maken van oefeningen die benadrukken grond, dynamiek en zwaartekracht als de Medicijnbal overhead gooien, zegt Skwiat. Neem een Medicijnbal niet meer dan 10 procent van uw lichaamsgewicht, een bedrijf dat in beide handen lift je armen boven je hoofd. In de dezelfde resolutie, stap voorwaarts met één been alsof u een inworp voetbal en de aangooi zo krachtig mogelijk te voltooien.

Verbetering van de bovenste Extremtiy Power

De bovenste extremiteit is een kritisch stuk van de kinetische keten in opvallende sport want het is vaak het gebied waar contact zal worden gemaakt, dus het moet sterk en stijf, zegt Martin Rooney, auteur van "Opleiding voor Warriors." Wal omhoog uw macht van de bovenste extremiteit met behulp van de explosieve push up. Begin in een push-up positie met een neutrale, vlakke terug. Buig je armen en drop naar de vloer. Snel omgekeerde beweging richting de vloer terwijl jij je lichaam uit de buurt van het woord explosief. Wanneer goed uitgevoerd, laat je handen contact met de grond. Herhaal dit maximaal negen meer keer voor rust.


gerelateerde artikelen