Welke kruiden gebruik voor geblokkeerde eileiders

December 13

Welke kruiden gebruik voor geblokkeerde eileiders

De eileiders zijn twee smalle buizen die verbinding maken met uw eierstokken en baarmoeder, en de sites waar een eicel wordt bevrucht. Als uw buizen worden geblokkeerd, kunnen optreden onvruchtbaarheid. Pelvic inflammatory disease of PID, als gevolg van een bacteriële, virale, fungale en parasitaire infectie, is een veelvoorkomende oorzaak van eileider blokkade. Kruiden kunnen verlichten van de infectie en helpen deblokkeren van uw buizen. Neem contact op met uw provider van de gezondheidszorg voor een diagnose voordat kruidenbehandeling.

Kruiden acties

Kruiden voor geblokkeerde eileiders werken op verschillende manieren. Antimicrobiële en immuun-verbetering kruiden kunnen stimuleren uw immuun systeem ter bestrijding van PID veroorzaakt door chlamydia of streptokokken, Staphylococcus bacteriën of E. coli bacteriën. Anti-inflammatoire kruiden kunnen de pijn en ontsteking verminderen. Neem contact op met een deskundige arts voor advies over de dosering en de bereiding van kruiden voor geblokkeerde eileiders.

Echinacea

Echinacea of Echinacea pallida, is een vaste plant kruid inheems in Noord-Amerika. Echinacea heeft krachtige immuun-stimulerende eigenschappen en herbalists gebruik de wortels voor verkoudheid en griep. De actieve bestanddelen omvatten cafeïne zuren, polysacchariden en alkylamiden, en het kruid is antimicrobiële, anti-inflammatoire en immuun-stimulerende. Echinacea kan helpen bij de bestrijding van infecties veroorzaakt door de verstopping in de eileiders. In zijn boek 2003 merkt "Medische fytotherapie: de wetenschap en praktijk van kruidengeneeskunde," klinische kruidkundige David Hoffmann dat het kruid is actief tegen streptokokken en Staphylococcus bacteriën, en dat het macrofagen, een essentieel onderdeel van uw immuunsysteem activeert. Gebruik dit kruid niet hebt u een auto-immuunziekte.

Baardmos

Baardmos of Baardmos spp., is een korstmos — een combinatie van een schimmel en een algen — gevonden over de hele wereld. Herbalists gebruikt het in de oudheid om wonden en infecties te bestrijden. Baardmos bevat een krachtige antimicrobiële chemische stof genaamd Usninezuur, die actief tegen een aantal van de bacteriën is. In hun boek van 2001 "Herbal Remedies," adviseren natuurgeneeskundige artsen Asa Hershoff en Andrea Rotelli Baardmos voor chlamydia, trichomona, infecties van staph en strep, die kunnen infecteren uw eileiders en verstopping veroorzaken. Gebruik geen Baardmos als u zwanger bent.

Goldenseal

Goldenseal, of Hydrastis canadensis, is een vaste plant kruid verspreid in de Verenigde Staten en het zuiden van Canada. Traditionele genezers gebruik de wortelstokken en wortels voor infecties en ontstekingen. Goldenseal heeft een anti-inflammatoire en toning effect op slijmvliezen, die lijn de binnenkant van de eileiders. Kruidkundige David Hoffmann legt uit dat goldenseal fungeert als een breedspectrum antibioticum tegen bacteriën, protozoa en fungi. De belangrijkste alkaloïden, berberine en hydrastine, ook hebben immuun-stimulerende eigenschappen. Gebruik geen goldenseal tijdens de zwangerschap.


gerelateerde artikelen