St. Joseph's drie dagen dieet

August 7

St. Joseph's drie dagen dieet

St. Joseph's drie dagen dieet, in wezen een drie-daagse fad dieet, kan leiden tot verlies van het gewicht in een korte periode van tijd. Drie-daagse, beperkt-calorie diets gebruiken vaak de namen van medische faciliteiten zoals St. Joseph's Hospital; echter, hun werkelijke oorsprong onbekend blijven. Meest driedaagse diëten beloven een gewichtsverlies van maximaal 10 kg in drie dagen, volgens Diet.com. Raadpleeg uw arts voordat u begint met St. Joseph's drie-daagse dieet of elke andere drie dagen dieet.

Drie-daagse diëten

De meerderheid van de drie-daagse diëten zijn ontworpen voor kortstondig gebruik alleen. Zij bieden een dagmenu van specifieke levensmiddelen, die naar verluidt chemisch reageren met elkaar te stimuleren de stofwisseling en vet te verbranden. Na het volgen van een dieet beperkt-calorie voor drie dagen, aanbevelen de meeste plannen het nemen van een pauze voor twee tot vijf dagen en vervolgens verder dit patroon tot het bereiken van de doelstellingen van het gewichtsverlies. Vele driedaagse diëten beperken calorieën tot 1.000 per dag, maar sommige versies alleen toestaan 700 calorieën per dag. Terwijl drie-daagse diëten naar verluidt met tijdelijke gewichtsverlies helpen, bestaat een gebrek aan wetenschappelijk bewijs om te bewijzen dat hun doeltreffendheid.

Onderdelen

Hoewel verschillende het drie dagen dieet programma's bestaan, bevatten de meeste soortgelijke menu-items en richtsnoeren zoals het toestaan van het gebruik van zout, peper, mosterd, azijn, kruiden en andere smaakmakers. U kunt meestal drinken koffie of thee met elke maaltijd en kunt vervangen door opgegeven groenten en fruit, maar kan geen snacks tussen de maaltijden. Één gemeenschappelijke menu van de dag-one begint met een ontbijt voor de helft van een grapefruit en een stuk van droge toast met 1 tbsp. van pindakaas. Je verbruikt 1/2 kopje van tonijn en een stuk van droge toast voor de lunch; en verbruikt 3 oz. aan mager vlees, 1 kopje van sperziebonen en worteltjes, een appel en 1/2 kopje vanille-ijs voor het diner. Dagen twee en drie soortgelijke menu's items bevatten, maar vervang voedsel zoals twee hotdogs voor 3 oz. aan mager vlees.

Overwegingen

Hoewel de St. Joseph's drie dagen dieet een eenvoudige, korte, goedkope en gemakkelijke manier om gewicht te verliezen bieden kan, is een goed dieet moet duurzaam. Drie-daagse diëten niet geven gebruikers de hulpmiddelen die nodig zijn om gewicht af, zoals een dieet gezond leven en een oefeningsregime te houden. Een drie-daagse dieet kan leiden tot snelle, maar kortstondige gewichtsverlies resultaten. Sommige diëten driedaagse suggereren dat u naar uw normale eetgewoonten terugkeert na het verliezen van gewicht. Bovendien, het pond daalde na dit korte dieet meest waarschijnlijk optreden van waterverlies van het gewicht, volgens dieet gezondheid.

Gezondheidsrisico 's

Langdurig gebruik van diëten met beperkt calorie-inname, zoals de St. Joseph drie dagen dieet, kan ernstige of dodelijke gevaren opleveren. Het aantal dagelijkse calorieën verbruikt op een drie-daagse diëten valt aanzienlijk onder de ongeveer 2.000 calorieën per dag geadviseerd door de 2010 dieet richtsnoeren voor Amerikanen. Mensen die misbruik maken van caloriearm dieet kan verhogen hun risico van ondervoeding-- of het gebrek aan evenwicht van de voedingsstoffen die nodig zijn en die verbruikt. Volgens de Merck Manuals, minder dan 1000 calorieën per dag produceert onvoldoende voeding--het lichaam om voedingsstoffen uit zijn eigen vetreserves, weefsels en organen--die leiden ernstige gezondheidsproblemen en dood tot kunnen veroorzaakt.


gerelateerde artikelen