Is azijn Water goed voor u?

January 11

Is azijn Water goed voor u?

Azijn is voor jong en oud in huismiddeltjes en volksgeneeskunde gebruikt. Volgens een review gepubliceerd in "Medscape algemene geneeskunde", gaat het gebruik van azijn voor medische doeleinden helemaal terug tot het oude Griekenland. Een combinatie van azijn en water is meestal aanbevolen in de moderne tijd, en terwijl het vervoert bepaalde positieve kenmerken, er zijn negatieve degenen die je bewust van moet zijn.

Standaard azijn Water remedie

Bij het gebruik van azijn bijvoederen, is er een standaardformule die meest alternatieve gezondheidsdeskundigen suggereren. Volgens Earl Mindell, M.D. en auteur van "Dr. Earl Mindell van Amazing appel Cider azijn", de standaard remedie vereist combineren 1 kopje water met 2 tbsp. van appel cider azijn en drinken voor elke maaltijd om de spijsvertering, artritis en infecties te bestrijden en controle van cholesterol.

Rol van polyfenolen

Volgens een review gepubliceerd in "Medscape algemene geneeskunde" in 2006, bevat azijn polyfenolen, een soort anti-oxidant afkomstig van planten, dat kan je lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Volgens het tijdschrift wordt Kurosu azijn gedacht te hebben een buitengewone hoeveelheid polyfenolen, die u tegen de ontwikkeling van hart-en vaatziekten en kanker beschermen kunnen. Er beperkt is onderzoek gedaan op dit gebied vanaf 2011, echter, zodat de precieze voordelen van azijn's polyfenolen zijn niet bekend.

Bloedsuikerspiegel

Azijn water drinken kan helpen reguleren van de bloedsuikerspiegel bij mensen met type 2 diabetes. Volgens een studie gepubliceerd in het "Diabetes Care" in 2007, mensen in de studie had diabetes type 2 en azijn vóór elke maaltijd werden gevoed. Hun bloed suiker werd getest in de ochtend en de volgende maaltijden. De resultaten toonden een vermindering in de bloedsuikerspiegel na de maaltijd. Opnieuw, echter deze uitkering is gebaseerd op beperkte onderzoek en niet mag dienen als basis voor het drinken van azijn water als een aanvulling.

Mogelijke bijwerkingen

Azijn water drinken kan leiden tot ernstige bijwerkingen als gevolg van het hoge zuurgehalte. Volgens «««MayoClinic.com, kan het drinken van azijn verslijten tandglazuur en branden van uw slokdarm. Bovendien, kunnen interactie van de drug optreden als u diuretica of insuline nemen.


gerelateerde artikelen