Welke vitaminen, mineralen, kruiden & enzymen verbeteren geheugen & geestelijke gezondheid?

February 11

Welke vitaminen, mineralen, kruiden & enzymen verbeteren geheugen & geestelijke gezondheid?

Geestelijke gezondheid en geheugen zijn belangrijke cognitieve kenmerken ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Voedingsmiddelen en supplementen steun bij het verstrekken van voedingsstoffen en andere stoffen die functioneren van de hersenen vergroten. Volgens de Universiteit van Oxford, één op de zes personen ouder dan 70 ervaringen cognitieve stoornissen. Onder mensen met cognitieve daling, zullen 50 procent van deze mensen worden gediagnosticeerd met dementie of Alzheimer binnen vijf jaar na eerste bijzondere waardevermindering. U kunt uw hersenen beschermen door eten van voedsel of het nemen van supplementen met de nodige vitaminen, mineralen, kruiden en enzymen.

Vitaminen

Vitamine B6, vitamine B12 en foliumzuur regelen niveaus van homocysteïne, een aminozuur dat is gekoppeld aan de ziekte van Alzheimer. Volgens een 2009 studie uitgevoerd door de Oxford-Project onderzoeken geheugen en veroudering, vertragen deze dezelfde B vitamines het tempo van de krimp van de hersenen, een gemeenschappelijk bijzondere waardevermindering onder personen met de ziekte van Alzheimer. Personen met het traagste tempo van de hersenen krimp scoorde aanzienlijk beter op cognitieve testen. Bovendien kan vitamine D-deficiëntie symptomen van depressie, slapeloosheid, stemmingswisselingen en vermoeidheid veroorzaken. Vitamine D bevordert gezonde celgroei door het hele lichaam, met inbegrip van de hersenen.

Mineralen

Ijzer is nodig voor de goede ontwikkeling van de hersencellen en een vereiste component voor het synthetiseren van neurotransmitters. Tekort aan ijzer bij zwangere vrouwen kan veroorzaken permanente cognitieve veranderingen in de prestaties en het gedrag in een kind. Ijzertekort tijdens of rond de tijd van geboorte produceert voortdurend tekorten in geheugen en leren. Bovendien, zink deficiëntie tijdens de foetale ontwikkeling kan leiden tot misvormingen van de hersenen, en zink tekort aan vooraf adolescentiehersenen ontwikkeling wordt geassocieerd met leren, geheugen en aandacht tekorten. Hoge niveaus van zink nodig zijn in de hersenen waar cellulaire activiteit plaatsvindt, hulp bij cellulaire vorming en verordening.

Kruiden

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center ondersteunt wetenschappelijk onderzoek ginkgo als een methode om geheugen en verkeer te verbeteren. Ginkgo bevat twee chemische stoffen, flavonoïden en terpenen, geloofde antioxidant kenmerken, die het lichaam ontdoen van vrije radicalen cellulaire schade. In klinische studies, ginkgo verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen en ondersteunt cognitief functioneren onder personen met dementie en Alzheimer. Volgens Dr. Verna Case, is hoogleraar Davidson College, ashwagandha, een kruid van de familie peper gebleken effectiviteit voor behandeling van stress, verbetering van de geestelijke helderheid, meer geheugen en vertragen het verouderingsproces.

Enzymen

Volgens de National Institute of Mental Health, is een enzym, PKMzeta, verantwoordelijk voor het handhaven van de lange-termijn geheugen. Het PKMzeta enzym wordt beschouwd als de verbindingen tussen hersencellen waar anderen niet kunnen maken. Blokkeren van dit enzym kan componenten van iemands lange-termijn geheugen wissen. Stimuleren van de productie van dit enzym kan verbeteren op lange termijn geheugen en de cognitieve degeneratie teller, dat zich in het verouderingsproces voordoet. Dus, stellen de onderzoekers voor dat het PKMzeta enzym kan worden gebruikt voor het blokkeren van schadelijke geheugen ervaringen in post-traumatische stress-stoornis of hersenen functioneren onder personen met dementie of Alzheimer te verbeteren. Verder onderzoek is echter noodzakelijk voordat behandeling beschikbaar is.


gerelateerde artikelen