Olijven goed zijn voor je huid?

December 8

Olijven goed zijn voor je huid?

Olijven en olijfolie bevatten hoge niveaus van antioxidanten, die krachtige immuniteit-boosters in het lichaam. Veel mensen ervaren alleen olijven en olijfolie als kokende producten, maar olijfolie ook kan worden toegepast direct op de huid om te profiteren van de beschermende anti-oxidanten.

Eigenschappen

Olijven zijn hoog in antioxidanten en vitamine A. antioxidanten helpen afweren van schadelijke vrije radicalen die leiden kunnen tot ziekten en kanker van de huid. Vitamine A helpt uw huid behouden de goede neutrale pH, die is essentieel voor het behoud van een gezonde, stralende huidtoon.

Toepassingsmethoden

U kunt extern olijfolie op de huid toepassen als een alternatieve reinigingsmiddel of als een neutrale moisturizer. Massage om het te gebruiken als een reinigingsmiddel, 1 theelepel olijfolie op de huid met behulp van circulaire vinger bewegingen voor twee minuten. Leg vervolgens een dampende washandje over je gezicht; de warmte van het washandje opent de poriën, waardoor de olijfolie te houden aan de oliën in je huid. Nadat de doek koelt, vegen de olijfolie. Olijfolie als een moisturizer gebruiken, doe twee druppels van de olie op uw palm en wrijf je handen samenwerken om te verspreiden van de olie gelijkmatig tussen je handpalmen. Pat de olie over uw huid na zuivering.

Interne behandeling

Olijfolie kunnen zelfs nuttig zijn om de huid bij inwendig gebruik. Dit is omdat de mono-unsaturated vet in olijfolie een gezonde pH in de organen en weefsels van het lichaam bevordert, met inbegrip van de huid. Kun je 1 eetlepel olijfolie door lepel, of u kunt de olijfolie te combineren met azijn en serveren met salade.

Overwegingen

Olijfolie is geperst uit olijven door de ruwe olijven herhaaldelijk in te drukken. De eerste dringende creëert wat extra vergine olijfolie, die de meest voedselrijke olie is wordt genoemd. Het is best om extra vergine olijfolie gebruiken op uw huid en in je dieet om ervoor te zorgen dat u het meeste voordeel van haar voedingsstoffen krijgt.


gerelateerde artikelen