Het gebruik van MetroGel voor Acne

November 21

Acne treedt op wanneer de olie-klieren worden geblokkeerd met overtollige bacteriën en olie. Dit wordt meestal veroorzaakt door hormoon schommelingen, erfelijkheid en bepaalde geneesmiddelen. De voorschriftmedicijn MetroGel kan worden gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen, zoals acne. MetroGel bevat het antibioticum metronidazol. Het komt in een watergedragen actueel gel of lotion indeling die gemakkelijk kan worden toegevoegd aan een dagelijkse huidverzorging routine. Volgens «««MetroGel.com merkte patiënten die dit medicijn voor 10 opeenvolgende weken gebruikt een verbetering van de 71 procent in puistjes.

Stap 1

Wassen van de huid met acne getroffen met een zacht reinigingsmiddel.

Stap 2

Wacht ongeveer 20 minuten alvorens de MetroGel.

Stap 3

Verspreid een erwt grote hoeveelheid MetroGel op acne-naar voren gebogen gebieden, wrijven in de huid. Breng één keer per dag.

Stap 4

Wacht vijf minuten voor MetroGel te drogen, dan gelden cosmetica zoals gebruikelijk.

Stap 5

Blijven met behulp van MetroGel, zolang uw arts raadt. Het duurt maximaal drie weken voordat u een verbetering te zien.

Waarschuwingen

  • De Amerikaanse National Library of Medicine waarschuwt dat MetroGel van uw huid gevoeligheid voor de zon verhogen zal. Vermijd langdurig zonlicht en dragen zonnebrandmiddelen en beschermende kleding wanneer buiten.
  • MetroGel kan bijwerkingen zoals irritatie van de huid, roodheid, brandende, stekende of droogheid veroorzaken. Raadpleeg een arts als deze symptomen niet verdwijnen of ernstig. Ze kan stellen voor beëindiging van bedrijfsactiviteiten of het gebruik van dit medicijn met minder frequentie.
  • Niet stoppen met het medicijn zonder overleg met uw arts. Acne erger kan.
  • Toepassing MetroGel zorgvuldig, uit de buurt van je neus, de ogen en de mond te houden.

Tips

  • MetroGel.com beveelt aan het vermijden van acne-gevoelige huid met warm water wassen. Daarnaast onthouden schoonmaak getroffen gebieden met harde scrubs en astringents. Doen tijdens het gebruik van MetroGel kan resulteren in verdere irritatie van de huid.
  • Hoewel deze medicatie leiden een droge film tot kan te ontwikkelen op het huidoppervlak, helpt de watergebaseerde formule te vangen van vocht in de huid. Echter, het gebruik van een zachte moisturizer als u droge huid na toepassing ontwikkelt. Om te voorkomen dat de verstopte poriën, zorg ervoor dat alle cosmetica en huidproducten parfum-vrije olie-vrij en noncomedogenic.

Wat die u nodig hebt

  • Zacht reinigingsmiddel
  • Olie-vrij, noncomedogenic vochtinbrengende crème

gerelateerde artikelen