Hoe te winnen spier van de enkel of vet

February 18

Hoe te winnen spier van de enkel of vet

Verhoging van de grootte van je enkels kan worden gedaan op twee manieren; het toevoegen van spier of toevoeging van vet. Toevoeging van vet aan elk deel van uw lichaam is over het algemeen niet aanbevolen vanwege de negatieve gezondheidsgevolgen van bovenmatig lichaamsvet. Daarom moet u zich concentreren op het verkrijgen van spier. Er zijn verschillende kleine spieren die surround uw enkelgewricht en werk te verplaatsen van uw voet en grote teen. Het uitvoeren van oefeningen die gericht zijn op deze spieren regelmatig om enkel spier winnen.

Stap 1

De praktijk van een enkel flexie oefening. Stropdas ene uiteinde van een weerstand band aan een stevig object en het andere uiteinde rond de bal van je rechter voet. Op de grond zitten, zodat de onderkant van je voet kijkt uit op het object en er geen speling in de band is. Buig langzaam je enkel door te trekken van uw voet tegen de band en de richting van je lichaam. Met controle, terug naar de beginpositie. Vul het gewenste aantal herhalingen en herhaal vervolgens met je linker voet.

Stap 2

Springen en reiken naar plantaire flex uw voet. Sta met je voeten iets uit elkaar en evenwijdig. Buig je knieën en de heupen iets lager. Duw via je voeten omhoog, ontploffen bereiken omhoog met je armen. Land met zachte knieën en even op beide voeten. Onmiddellijk sprong omhoog opnieuw, springen zo hoog mogelijk met elke poging.

Stap 3

Het uitvoeren van een zittende hiel verhogen om te winnen spier van de enkel. Zit in een stoel met je knieën gebogen en voeten plat op de vloer. Plaats uw handen op uw knieën. Til je hielen zo hoog als je kunt terwijl dringende neer met je handen te weerstaan van de beweging. Verlaag uw hakken terug aan het woord is aan de oefening herhalen.

Stap 4

Werken op isometrische teen contracties. Zit in een stoel met je knieën gebogen en voeten plat op de vloer. Steek je rechterbeen over uw links zodat de buitenkant van je juiste enkel op je linker knie rust. Pak uw grote teen tussen uw duim en vingers. Druk op je teen naar de onderkant van je voet terwijl verzet tegen beweging met je vingers. Houd de contractie gedurende vijf seconden en daarna kunt u ontspannen. Herhaal de oefening in elke richting bent u in staat om te bewegen je teen, zich verzetten tegen elke contractie met je vingers. Herhaal de oefening met de andere grote teen.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuwe oefeningsprogramma.

Tips

  • Voltooien van een tot drie sets van 10 herhalingen van elke oefening.

Wat die u nodig hebt

  • Weerstand band

gerelateerde artikelen