Manieren om te verwijderen van de lichaamsbeharing blijvend thuis

December 23

Manieren om te verwijderen van de lichaamsbeharing blijvend thuis

Veel mensen verlangen soepel en haarloze huid en liever permanent verwijdert lichaamshaar in de privacy van hun huis. Traditionele manieren van het verwijderen van haren thuis, zoals scheren, pincet, harsen en chemische crèmes, zijn slechts tijdelijk. Elektrolyse, laser en gepulseerd licht zijn de enige manieren om permanent verwijderen lichaamshaar thuis.

Elektrolyse

Elektrolyse is de enige FDA-goedgekeurde permanente haar verwijdering methode. Elektrolyse werkt door een dunne metalen sonde toe te passen in de root van de haarfollikel en draaien op een kortegolf radio frequentie schok, het branden en het vernietigen van de haarfollikel en het voorkomen van uitgroei. Elektrolyse is een vervelende methode waarvoor het sonderen van elke haarfollikel in een bepaald gebied van het lichaam. Het kan ook lang duren voor de behandeling van elke haarfollikel. Elektrolyse is het beste voor kleine gebieden zoals de bovenlip, wenkbrauwen en oren.

Elektrolyse is pijnlijk en gezondheidsrisico's. Niet-steriele naalden kunnen infecteren de huid en het bloed. Elektrolyse kan branden van de huid en veroorzaken littekens. Ook kan het moeilijk te zien van de kleine poriën in de huid, waardoor het risico op schade als de naald is verkeerd geplaatst.

Elektrolyse is best gedaan wanneer iemand anders de procedure, beheert met name in hard om te zien of te bereiken plaatsen. Verschillende soorten elektrolyse kits zijn beschikbaar voor thuis gebruik, met inbegrip van een nieuwe galvanische technologie die toepassing van elektrische energie via de huid zonder gebruik van een naald. Deze home methode is snel, veilig en effectief voor definitieve ontharing, volgens onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift voor esthetische chirurgie.

Laser Ontharing

Laser hair removal methoden kunnen vele haarfollikels per aanvraag, waardoor het superieur voor grote gebieden van het lichaam zoals de rug, borst, buik, benen, kont en bikini gebieden behandelen. De FDA heeft goedgekeurd laser ontharing voor stabiele, langdurige of permanente haarreductie via selectieve doelgerichtheid van melanine in de haarzakjes. Laser hair removal werken vanwege het contrast in kleur tussen de twee beste op mensen met donker haar en lichte huid en donker haar absorbeert meer energie. Het is het meest effectief wanneer toegepast op haren tijdens hun groei fase. Bijwerkingen zijn huid roodheid, zwelling, blaren en littekens. Mensen moeten voorkomen dat zonlicht op het behandelde gebied voor 24 uur na de ingreep.

Er zijn twee soorten laser haar verwijdermethoden beschikbaar voor thuisgebruik, diode-laser en intense pulsed-licht.

Diode-laser ontharing levert een nauwkeurige golflengte van licht die in een bepaald gebied van de huid, waardoor de haarfollikel om te sterven, uitvallen en niet groeien terug. Onderzoek gepubliceerd in de annalen van plastische chirurgie toont aan dat diode-laser ontharing een veilige en goed getolereerd procedure met hoge patiënttevredenheid is.

Intens gepulseerd licht of soms genaamd foto-thermolyse, werken door de invoering van warmte in het haarzakje, zodat het sterft en een ander follikel groeit niet terug. Home-gebruik van een intense pulse lichtapparatuur biedt volgens onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift voor cosmetische lasertherapie, belangrijke, meetbare en duurzame vermindering van ongewenste lichaam en gezichtsbeharing hebben met minimale bijwerkingen.


gerelateerde artikelen