Complexe gedeeltelijke inbeslagneming symptomen

February 11

Gedeeltelijke complexe beslagleggingen zijn vangsten in die de patiënt een verandering in het bewustzijn zonder verlies van bewustzijn heeft. Dit type van inbeslagneming gebruikt te worden genoemd temporaalkwab inbeslagneming, aangezien het meestal afkomstig van de temporale kwab is, maar het ook in de frontale kwab beginnen kan. De bron van de inbeslagneming bepaalt wat voor soort symptomen zal verschijnen. Voor het ongetrainde oog lijken deze aanvallen vaak niet te worden op alle vangsten.

Veranderd bewustzijn

Tijdens de inbeslagneming de patiënt verschijnt om wakker te worden, maar is niet volledig op de hoogte van wat er om hem heen. De patiënt kan dragen op complexe activiteiten, zelfs het rijden, maar als hij stilstaat, hij zal niet kunnen reageren. Hij zal verschijnen te verwarren. Zijn gedrag is vreemd. Hij kan uitkleden op een openbare plaats. Hij zou kunnen weerstaan iemand probeert te onderzoeken van hem en misschien doorhalen. Ongeprovoceerd geweld, is echter zeldzaam. Later zal de patiënt hebben geen geheugen voor gebeurtenissen tijdens zijn beslag.

Motor symptomen

Automatismen zijn stereotype, repetitieve handelingen of gedragingen die tijdens een complexe partiële aanval optreden kunnen. Tijdens een aanval misschien de patiënt lopen rond in cirkels, doelloos op iets halen, haar voeten shuffle of dwalen doelloos; ze kan kauwen, haar lippen smakken, brabbelen of onsamenhangend te spreken. Ze kan grunt of andere geluiden maken.

Illusies en hallucinaties

Perceptie kan worden verstoord. Een illusie is een vertekening van de werkelijkheid, terwijl een hallucinatie is een waarneming van iets dat helemaal niet bestaat. Visuele illusies omvatten micropsia, waar de objecten worden weergegeven om te krimpen. Gedeeltelijke complexe beslagleggingen zijn een oorzaak van Alice in Wonderland-syndroom, waarin de persoon voelt zijn lichaam verandert terwijl andere mensen en objecten worden weergegeven of groter of kleiner dan ze werkelijk zijn. Auditieve en visuele hallucinaties kunnen optreden, evenals wijzigingen in de zin van smaak en geur.

Geheugen en emotie

De patiënt zou hebben sterke gevoelens van déjà vu, een gevoel dat ze al dit dezelfde exacte moment, of het tegenovergestelde, jamais vu, een gevoel dat de omgeving vreemde en onbekende heeft geleefd. Ze kan een sterk gevoel van depersonalisatie--van wordt losgekoppeld van zichzelf. Sterke emoties kunnen optreden, meestal vrees en angst en minder vaak woede. Sterke, onbeheersbare lach kan ook optreden.


gerelateerde artikelen