Activated Charcoal supplementen

August 20

Activated Charcoal supplementen

Wanneer je een kwaal van de maag ervaart, voordat ik overga tot de over-the-counter drugs, overweeg dan het gebruik van actieve kool, een natuurlijke stof die de oorzaak van de kwaal, namelijk de toxine zelf behandelt. Aangezien de eerste gebruik in 1791 geregistreerde, heeft actieve kool gebruikt voor de behandeling van accidentele vergiftiging, overdosis en voedsel verontreinigingen in geïndustrialiseerde en opkomende landen over de hele wereld.

Activering van houtskool

Houtskool wordt behandeld met zuurstof een zeer absorberende porie-structuur in de houtskool kunt maken. Dit proces van activering wordt eerder opgenomen stoffen verwijderd door het oppervlak van de houtskool, talrijke hechting sites maken. Actieve kool bindt aan chemicaliën en organische materialen. Vanwege de absorberende kwaliteit, wordt actieve kool gebruikt in waterfilters, voedingssupplementen en vergif controle drugs te reinigen van toxines.

Behandeling van vergiftiging en drugs overdosis

Activated charcoal behandelt onopzettelijke vergiftiging en overdosis drugs. Het supplement voorkomt dat uw lichaam absorberen van geconsumeerde giftige stoffen via je maag en darmwand. Voorkom vergiftiging, moet u het nemen van actieve kool binnen één uur na inname van de giftige stof. Voor directe toegankelijkheid, moet het supplement worden opgenomen in uw huis's EHBO kit. Onmiddellijk na het ontdekken van de vergiftiging of overdosis, een vergif ControlCenter bellen voor instructies en de zorgverlener te vertellen dat u beschikt over actieve kool beschikbaar.

Behandeling van gastro-intestinaal ongemak

Activated charcoal behandelt gastro-intestinale problemen, zoals diarree, maagkrampen, indigestie en gas. Activated charcoal reinigt het spijsverteringskanaal door binding aan de toxines en bacteriën die voedselvergiftiging en infectie veroorzaken. De actieve kool absorbeert de giftige stoffen, moeten de symptomen veroorzaakt door de inname van het besmet voedsel beginnen te verdwijnen. Als de symptomen blijven langer dan twee dagen of verergeren, moet u bellen met uw arts om te bepalen of de infectie ook wijdverspreide of ernstige actieve kool worden behandeld.

Drug Interactions

Vanwege de absorberende kwaliteit, actieve kool kan invloed hebben op de werkzaamheid van andere medicijnen genomen rond dezelfde tijd als de actieve kool. U moet informeren uw arts als u hebben genomen geactiveerd houtskool, vooral als die een behandeling waarvoor regelmatige doseringen van medicijnen. Hoewel een noodsituatie kan de onmiddellijke toediening van actieve kool ongeacht uw schema medicatie nodig, moet je het nemen van actieve kool twee uur vóór of één uur na inname van andere medicatie indien mogelijk. Bijvoorbeeld, als u regelmatig nemen van orale anticonceptiva en doorstaan een bout van voedselvergiftiging, tijd uw doseringen zodat de actieve kool niet absorberen van het medicijn en de doeltreffendheid ervan verminderen.

Formulieren

Actieve kool wordt geleverd in een verscheidenheid van vormen, meestal een capsule of poeder voor thuisgebruik, en is beschikbaar zonder een voorschrift. Hoewel de poedervorm drijfmest sneller activering voorschrijven, presenteert de drijfmest een minder smakelijk formulier omdat de korrelige textuur en zwarte kleur lijkt onaantrekkelijk om te slikken, en dus kan worden geweigerd wanneer wordt geprobeerd om te consumeren. De mondelinge capsules snel handelen en een doeltreffende oplossing bieden.


gerelateerde artikelen