Aveeno Baby ingrediënten

July 18

Aveeno Baby ingrediënten

Aveeno Baby producten zijn stak door Johnson & Johnson. Leunend op meer natuurlijke formules voor deze productlijn, zij bogen op het zachter aan een baby's gevoelige huid behoeften. De lijn heeft zonnebrandmiddelen, baby wast, shampoo, huiduitslag room en lotions. Hoewel er vele verschillende Aveeno Baby producten in de lijn met verschillende formules, worden sommige additieven vaker dan anderen gebruikt.

Octisalate

Octisalate is ook bekend als octyl salicylaat. Het is een zonnebrandcrème die tegen de UVB-straling maar niet UVA-stralen beschermt, volgens Cosmetics Cop online. Zonnebrandmiddelen breken de schadelijke UV-stralen en beide verstrooit hen, absorbeert hen of hen verandert in infrarood of warmte, golven.

Avena Sativa (Oat) Kernel maaltijd

Havermout, soms vermeld als Avena sativa kernel maaltijd, is alleen de haver kernel vermalen tot een grof poeder. Het is een huid protectant, volgens cosmetica Info, die schadelijke items weerhoudt irriterend of levensgevaarlijke van de huid. Het is een huid kalmerende agent die door de Amerikaanse Food en Drug Administration, of FDA veilig voor gebruik wordt geacht. Ook kan het een absorberend, een ophopende agent te dikken van een product of een schuurmiddel.

Parabenen

Parabenen, zijn volgens cosmetica Info, enkele van de minder irriterend conserveermiddelen beschikbaar als gevolg van het feit dat zij niet vrij formaldehyde. Parabenen kan afzonderlijk worden opgenomen als methylparaben, ethylparaben, propylparaben, isopropylparaben, butylparaben en isobutylparaben. Conserveringsmiddelen zoals de parabenen houden een formule van verwennen door microbiële groei.

Sodium Laureth Sulfate

Sodium laureth sulfaat is een reinigingsmiddel dat veilig voor gebruik wordt geacht door het cosmetisch ingrediënt Review Expert Panel. Reinigende agenten Reinig het oppervlak van de huid of haar. Sodium laureth sulfaat reinigt goed in water met een hoog gehalte aan mineralen, of hard water. Het schuimende eigenschappen toevoegen aan het product en houden de huid zacht.

Glycerine

Glycerine wordt soms vermeld als glycerol of glycerine. Kan bestaan uit natuurlijke of synthetische en werkt als een bevochtiger, brengen vocht in de huid, volgens Cosmetics Cop. Het neemt in water uit de omgeving en brengt het naar de dermis of lagere niveaus van de huid. Glycerine is identiek is met de huid, of natuurlijk gevonden in het huidoppervlak. Glycerine moeten in lage concentraties, pure glycerine blaren en brandwonden op de huid.


gerelateerde artikelen