Kunt u het verwijderen van mee-eters met olijfolie?

February 18

Kunt u het verwijderen van mee-eters met olijfolie?

Wanneer de dure over de teller producten slechts zijn niet werking anymore te helderen vervelende mee-eters die kan je zelf op zoek naar een nieuwe oplossing. Mee-eters worden herkend door de kleine donkere vlekken die ze op uw huid verlaten van de verstopping van de poriën. Deze temperamentvolle vorm van acne eisen aparte aandacht van de andere acne die geconfronteerd wast en reinigingsmiddel kan elimineren. Een goedkoop en natuurlijke alternatief voor het elimineren van deze vlekken is olijfolie.

Stap 1

Giet een kleine hoeveelheid olijfolie in de palm van uw hand.

Stap 2

Masseer de olie in uw huid krachtig. Dit zal helpen om het in uw huid en verwijderen en vuil of make-up.

Stap 3

Laat de olijfolie te blijven op uw huid en uw poriën gewerkt gedurende 10 tot 15 minuten.

Stap 4

Voer een schone doek onder warm water en wring het goed.

Stap 5

Plaats de doek op je gezicht te bedekken je mee-eters en niet verwijderen totdat het is cool. De stoom zal helpen om verder los van het vuil dat was verstopt in uw poriën waardoor de mee-eters.

Stap 6

De wassen doek verwijderen en draaien onder warm water een tweede keer voor een andere toepassing van stoom. De herhaalde stoom van de doek zullen bijdragen aan de spoel je gezicht.

Stap 7

De doek verwijderen wanneer het is cool en DEP uw huid droog met een zachte, schone, droge handdoek zachtjes.

Tips

  • Castor olie toe te voegen aan de olijfolie kan bijdragen aan het verbeteren van het effect, maar kan gemakkelijk uitdrogen van huid. Voor de droge huid werkt een percentage van 10 procent castor olie naar 90 procent olijf. Experimenteer met de twee oliën om een combinatie vindt die wel werkt voor uw huidtype.
  • Gebruik deze methode om de andere dag om te helpen opruimen van mee-eters.

Wat die u nodig hebt

  • Olijfolie
  • Schone doek

gerelateerde artikelen