Dulcolax & gewichtsverlies

January 1

Dulcolax & gewichtsverlies

Worstelen met gewicht jarenlang of willen om gewicht te verliezen snel kan hebben veroorzaakt u een laxeermiddel, zoals Dulcolax, overwegen om te helpen uw gewichtsverlies inspanningen om. Dulcolax irriteert de gladde spieren van de dikke darm en de dikke darm te trekken meer water uit het lichaam te verhogen van de snelheid waarmee u een stoelgang hebben kunt, oorzaken volgens de American Cancer Society. Overmatig gebruik van laxeermiddelen kan helaas, zowel fysieke als psychologische problemen veroorzaken.

Misvattingen over laxeermiddelen

Het concept achter het gebruik van laxeermiddelen voor weight loss draait rond de overtuiging dat een laxeermiddel zal voedsel het lichaam sneller doorlopen. Gebruikers van laxeermiddelen denken dat als voedsel sneller door het lichaam gaat, het lichaam minder calorieën absorbeert. Een daling in het aantal calorieën dat uw lichaam toegang tot heeft zal toestaan u om gewicht te verliezen sneller.

De feiten

Het lichaam absorbeert de meeste voedingsstoffen als voedsel de dunne darm passeert. Uw dunne darm bevat miljoenen microscopische, vinger-achtige projecties villi ontworpen voor nutriënten-absorptie, volgens Gary A. Thibodeau en Kevin T. Patton, auteurs van het boek genaamd "structuur en functie van het lichaam 13e editie." Binnen elke villosités ligt een uitgebreid netwerk van bloed haarvaten, die de calorieën, aminozuren, suikers en vetzuren naar de rest van het lichaam vervoeren. De dikke darm absorbeert slechts een klein gedeelte van water, zouten en vitaminen die absorptie in de dunne darmen ontsnapte, verklaren Thibodeau en Patton. Het enige gewicht verloren met behulp van Dulcolax is water gewicht.

Risico's van laxerende gebruik

Het gebruik van Dulcolax voor gewichtsverlies kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Dulcolax kan leiden tot uitdroging en elektrolyt onevenwichtigheden, die afnemen het functionerende vermogen van uw spieren, zenuwen en vitale organen, volgens gaan vragen Alice, die wordt verzorgd door de afdeling van de diensten van Columbia University's gezondheid. Langdurig gebruik of overmatig gebruik van laxeermiddelen kan ertoe leiden dat uw lichaam verliest haar vermogen om te produceren een stoelgang zonder de hulp van een laxeermiddel, adviseert Dr. Michael Hall, een huisarts voor DuBois Regional Health Center in DuBois, Pennsylvania. Hij legt uit dat u kunt ook psychologisch verslaafd raken aan het gebruik van laxeermiddelen voor gewichtsverlies. Deze psychologische afhankelijkheid kan leiden tot eetstoornissen, zoals boulimia en anorexia.

Juist gebruik

Gebruik nooit Dulcolax of elke andere Kruk waterontharder voor meer dan een week zonder de advies en toezicht van een arts, Hall adviseert. De officiële website van Dulcolax raadt het gebruik van de kleinste hoeveelheid Dulcolax mogelijk om een stoelgang te produceren wanneer lijden aan obstipatie; het kleinste bedrag gelijk is aan 17 gram Dulcolax evenwicht, een vloeibare gel van Dulcolax Kruk waterontharder, een Dulcolax tablet of één Dulcolax zetpil.

Voor uw gezondheid

Weight loss met uw gezondheid in gedachten moet u aan het eten van een caloriearm, evenwichtig dieet en oefening regelmatig. Een evenwichtige voeding bevat voldoende water, fruit, volle granen en groenten in uw dagelijkse maaltijd plannen. Alcohol, op smaak gebrachte dranken, suikers en bewerkte voedingsmiddelen alleen toevoegen calorieën aan uw dieet zonder u te geven veel vitaminen of nutriënten.


gerelateerde artikelen