De definitie van familie Dynamics

September 1

De definitie van familie Dynamics

Familie dynamica is de interactie tussen gezinsleden, alsmede de verschillende relaties dat binnen een familie kunnen bestaan. Elk gezin heeft zijn eigen dynamiek, wat zich op zijn eigen manier manifesteert. Blootleggen van deze relaties kan u helpen beter begrijpen uw familie evenals anderen, met inbegrip van hoe gezinnen functie.

Kern theorie

Familie dynamiek zijn een deel van een groter systeem, gedefinieerd door de individuele leden relaties met elkaar. Gezinnen bestaan als hun eigen structuur gemaakt voor mensen die streven naar elkaars behoeften en delen van obligaties en een gevoel van geschiedenis. Deze kwaliteiten van de kern vormde het decor voor familie dynamics--zonder een structuur, deze dynamiek niet kan spelen. Dynamiek zijn beïnvloed door vele factoren, met inbegrip van het aantal kinderen of een gezin cultuur. Bijvoorbeeld, wellicht een gezin met veel kinderen regels met betrekking tot welke kind bepaalde klusjes doet.

Toewijzing Dynamics via Genograms

Genograms zijn een handige manier om te ontdekken de dynamiek van uw gezin. Zoals een stamboom, genograms weergegeven van de vele generaties binnen een familie, maar neem het een stap verder door de relaties tussen gezinsleden. U mag een gestippelde lijn trekken aan uw moeder om aan te geven dat u een sterke band of een gekartelde rode lijn aan uw vader om aan te geven van een gespannen relatie gedeeld.


gerelateerde artikelen