Kunt u leren om te doen een perfecte Pushup in een Week?

May 3

Kunt u leren om te doen een perfecte Pushup in een Week?

Trends in de fitness komen en gaan, maar er is één oefening die is classic, werkt meerdere lichaamsdelen, is goedkoop en kan worden uitgevoerd door personen op elk fitnessniveau: de pushup. De beste manier om te werken aan een perfect pushup is door het geleidelijk verhogen de moeilijkheid van de ontwerpresolutie. Begin met muur push-ups tot je comfortabel kunt voltooien van 30 in een rij, dan herhaal het proces met helling push-ups totdat u 30 rechtstreeks bereikt. Op dat punt, zal u worden klaar kunnen pushups perfect.

Stap 1

Begin met muur pushups. Muur pushups verminderen de hoeveelheid druk voelde op je armen en bovenste terug. Als je dicht tegen de muur staan, is de spanning heel weinig. Dit is een geweldige manier om een gevoel voor de juiste pushup vorm. U moet zitten kundig voor uitvoeren drie sets van 15 herhalingen of 30 rechte muur pushups voordat vooruit naar de volgende stap.

Stap 2

Helling pushups op een vlucht van trappen of door het plaatsen van uw handen op een verhoogd platform uitvoeren. Plaats je handen op de vierde of vijfde stap voor je. Krijgen in de positie van een pushup, houd je benen recht. Voordat hij naar een standaard pushup, door ervoor te zorgen dat u kunt uitvoeren drie sets van 15 helling push-ups of 30 herhalingen in een rij.

Stap 3

Leugen gezicht naar beneden op de grond met uw handen-schouderbreedte uit elkaar. Houd je rug recht en handen afgestemd op je schouder terwijl jij je lichaam van de grond. Vergeet niet om uw benen vergrendeld. Als u lagere, ga tot je borst de vloer schaafwonden. Herhaal deze procedure. Op dit punt, moet u zitten kundig voor ten minste een half dozijn perfecte push-ups doen.

Waarschuwingen

  • Als het pijn doet, stop. Als u elk type pijn of gezamenlijke ongemak voelt tijdens het uitvoeren van een pushup, staken van de oefening en Raadpleeg uw arts. Het is belangrijk om uit te vinden de oorzaak van je pijn voordat eventuele ernstige problemen ontstaan. Als u had vorige edities van de bovenste extremiteit of verwondingen, is een pushup wellicht niet de perfecte oefening voor je.

Tips

  • Als u bezorgd bent u niet de perfecte pushup uitvoert, raadpleegt u een vriend, trainer of zelfs een online video. Juiste pushup formulier is essentieel om de perfecte pushup.
  • Gebruik een spiegel of videocamera. Hierdoor zal u zien uw formulier en u de nodige aanpassingen door.
  • De muur aan de helling aan regelmatige pushup is een progressie die voor iedereen werken kan. Zorg dat u deelnemen aan een eendaagse herstelperiode voordat het verloopt. Herstel is een belangrijk onderdeel van elk trainingsprogramma, omdat het zal u helpen herstellen en sterker geworden.

Wat die u nodig hebt

  • Trap
  • Muur

gerelateerde artikelen