Wat zijn sommige oplossingen voor drugsgebruik?

May 22

Wat zijn sommige oplossingen voor drugsgebruik?

Drugsmisbruik treedt op wanneer mensen wordt met behulp van drugs voor een of andere reden en het gebruik ervan zich tot een intens verlangen en de noodzaak voor de stof ontwikkelt. Deze behoefte en verlangen zwaarder weegt dan de iemands behoefte aan behoefte aan succes in zijn relatie, carrière of academici. Het centrum voor de preventie van het misbruik van de substantie meldt dat het overwinnen van drugsmisbruik is belangrijk vanwege de aanzienlijke hoeveelheid geld in met terugwerkende kracht acties drugsproblemen het Amerikaanse volk jaarlijks kost.

Ingrijpen in de Media

Drugs zijn vaak een deel van de televisieprogramma's of films. Deze vormen van media vele malen verheerlijken of het gebruik van drugs te romantiseren, waardoor het gebruik van drugs kijkt verleidelijk en spannend om de mensen te kijken, met name tieners. Om te helpen overwinnen deze perceptie, is het belangrijk voor mensen om te praten en te bespreken wat ze zagen in de film of televisie-uitzending. Volgens «««MayoClinic.com, zijn tieners ook vaak blootgesteld aan drugsgebruik via het Internet en andere andere media; het is daarom belangrijk dat zorgverleners om te praten met hun tieners over wat zij zag in de media over drugsgebruik. Deze discussies kunnen helpen tegen eventuele positieve beelden van drugsmisbruik in de media weergegeven.

Weten van risicofactoren

Er zijn bepaalde risicofactoren die de kans op die een persoon zal beginnen met het misbruik van drugs. Deze risicofactoren omvatten met een familiegeschiedenis van misbruik van drugs of alcoholmisbruik, blootgesteld aan mensen die vaak drugs gebruiken, die in armoede leven, boekverkoop in school, een psychische stoornis zoals depressie of ADHD hebben en kunnend eenvoudig toegang tot drugs.

Hoewel deze risicofactoren hebben betekent niet noodzakelijkerwijs dat een persoon zal beginnen met het misbruik van drugs, zijn factoren om te zoeken naar die bij het verhogen van bewustzijn helpen kunnen, zodat maatregelen kunnen worden genomen om het risico te verminderen. Kennis van de risicofactoren zal helpen ouders ingrijpen in het leven van hun kinderen en individuele mensen nemen persoonlijke stappen om hun eigen risico te verminderen.

Behandeling

De beste oplossing is voor mensen die reeds gebruik van drugs of toegenomen al hun gebruik op het punt van misbruik, om te beginnen van de behandeling. Behandeling zal worden afgestemd op basis van welke specifieke drug een persoon maakt misbruik van. Volgens het National Institute on Drug Abuse, de meest effectieve behandelingen voor drugs misbruik focus op het hele leven van de mens, met inbegrip van haar medische behoeften, psychologische behoeften, relatieproblemen en werk moet. In het algemeen behandeling zal het gebruik van een combinatie van gedragstherapie interventies medicijnen te verminderen van de persoon behoefte of verlangen naar de drug geven de persoon de vaardigheden om zich te onthouden van toekomstige drug notities en gebruiken, het National Institute on Drug Abuse.


gerelateerde artikelen