Voeding feiten over Beck's Premier Light bier

March 25

Voeding feiten over Beck's Premier Light bier

Bier niet leveren een grote bijdrage aan uw dieet; zeker, melk of SAP zou betere keuzes als u op zoek bent naar voedingsstoffen. Maar soms wil je gewoon een koude brouwsel. Het kan nooit kwaad om te weten van de details van wat u in je lichaam brengen bent, zelfs als het is een zeer-lage-calorie-optie zoals Beck's Premier Light.

Calorieën

Een 12-oz. fles van Beck's Premier Light heeft slechts 64 calorieën, vergeleken met ongeveer 100 calorieën in de meeste lichte bieren en 150 in regelmatige bier. Het aantal calorieën is gerelateerd aan alcoholgehalte; regelmatige bieren in de Verenigde Staten zijn ongeveer 5 procent alcohol door volume en lichte bieren zijn ongeveer 4 procent. Beck's Premier Light is 2,3 procent alcohol door volume.

Vet en koolhydraten

Beck's Premier Light heeft net als alle bier, geen vet. Het bevat 3.9 g koolhydraten in 12 oz.; deze make-up ongeveer 24,4 procent van de totale calorieën in de fles. Ze zijn ook goed voor 1 percent van de aanbevolen dagelijkse inname van koolhydraten. Geen van de calorieën van koolhydraten komen uit vezel.

Heilzame nutriënten

De enige voedingsstoffen gevonden in Beck's Premier Light is eiwit, met 1 g in elke 12-oz. fles. Dat is 2 procent van uw dagelijkse waarde, en 6,2 procent van de totale calorieën in het serveren. Er zijn geen grote hoeveelheden van andere vitaminen of mineralen.

Beoordelingen

De kenners op de website van "Bier advocaat" tijdschrift waren niet onder de indruk van Beck's Premier Light, het sorteren met een D en aandringen drinkers te vermijden. Ze gebruikt vaak woorden zoals "waterig" en "skunky" om de smaak te beschrijven. Aan de andere kant, gaf de Beverage Testing Institute het 84 punten voor een "Aanbevolen" classificatie en notities smaken van brood deeg en kaliumchloride.

Geschiedenis

Beck's Premier Light hit Amerikaanse Kruidenieren en supermarkten in maart 2005, en een tijdlang droeg de kroon van laagste-calorie bier beschikbaar in de VS Maar verschillende andere grote spelers sprong op de bandwagon low-cal in 2009 te vechten voor de titel. MillerCoors geïntroduceerd Miller Genuine ontwerp 64, wat overeenkomt met Beck's 64 calorieën per 12 oz. Anheuser-Busch InBev kwam met Selecteer 55, en zoals de naam het suggereert heeft slechts 55 calorieën per portie. Dit zijn 2,8 procent alcohol door volume en 2,4 procent, respectievelijk.


gerelateerde artikelen