De bijwerkingen van de Lyrica met spier & huid pijn

May 20

De bijwerkingen van de Lyrica met spier & huid pijn

Lyrica (pregabaline) vertraagt zenuwimpulsen die aanvallen kunnen veroorzaken en blokken zenuwen gerelateerde pijn. Lyrica kan ook vechten symptomatisch pijn van de nawerkingen van gordelroos (herpes zoster), diabetische zenuwbeschadiging en pijn van fibromyalgie. Een centrale zenuwstelsel depressieve, Lyrica heeft een aantal mogelijke bijwerkingen, met inbegrip van de effecten op de spieren en huid pijn.

Ataxie

Lyrica kan leiden tot ataxie, trillen of moeite met spiercontrole en coördinatie. Andere waarschijnlijk problemen kunnen wijzen op problemen met vrijwillige spierbewegingen zoals wandelen en bereiken voor objecten. Mayo Clinic medewerkers zeggen ataxie patiënten kunnen ook hebben wazig visie, spraak problemen en moeite met slikken.

Huiduitslag, zwelling

Lyrica kan leiden tot een aantal ernstige allergische reacties, met inbegrip van pijnlijke huid, huiduitslag en jeuk. Mogelijke bijwerkingen van de drug zijn netelroos, zwelling van de mond, de lippen, het gezicht en de tong. Zwelling bij de keel kan ook ademhalingsproblemen veroorzaken. De huid kan ook worden strak gespannen en pijnlijk door de zwelling en opgeblazen gevoel van de handen, voeten of enkels (perifeer oedeem), worden volgens de Drugs.com.

Perifere neuropathie

Lyrica kan leiden tot perifere neuropathie, wat zich als gevoelloosheid en pijn in uw handen en voeten manifesteert. De pijn van een perifere neuropathie voelt de tinteling of branden, volgens de Mayo Clinic medewerkers. De gevoelloosheid van de voorwaarde wordt gezegd dat het gevoel dat het dragen van handschoenen op je handen of dunne sokken op je voeten.

Pijn in de onderrug, spierspasmen

Patiënten die Lyrica soms spierpijn (spierpijn) hebben als een bijwerking te wijten aan een spierspasmen en pijn in de rug. Misschien voel je pijn in je benen met verkramping van de spieren en in andere spiergroepen met gegeneraliseerde spierspasmen, volgens Drugs.com. Spierpijn kan worden gecombineerd met spierzwakte (myasthenia) ook.

De letsels van de huid, zweren

Lyrica kan huid schade en pijn dan een loutere huiduitslag of galbulten veroorzaken. Rode huid laesies met een paarse centrum kunnen vormen een goed. Mayo Clinic personeel dat u kan bijwerkingen zoals mond zweren en witte vlekken op uw mond en lippen. Mond zweren met een zere keel kunnen zich ook voordoen. Zwelling of zwelling van de oogleden en in de gebieden rond de ogen kan de patiënt ook als een rode, geïrriteerde ogen staking.


gerelateerde artikelen