De beste hardloopschoenen van Asics voor vrouwen

November 4

De beste hardloopschoenen van Asics voor vrouwen

Wanneer een loper is het kopen van een paar Asics loopschoenen, zal de meeste verkoopmedewerkers vragen hoe vaak ze loopt. Het antwoord zal het bepalen van het niveau van stabiliteit een loper in een schoen vereisen zal: op hoog niveau stabiliteit is voor ervaren afstand lopers, terwijl mid-level stabiliteit voor beginnende hardlopers is. Andere dingen die een shopper moet zich bewust zijn van zijn de boog steun en "pronatie." Pronatie beschrijft hoe de voet rolt bij contact met de grond. Of een runner's voeten zijn "over" of onder-pronated bepaalt welke running sneaker best vergoedt stride en voet steun.

Gemeenschappelijke valkuilen

Het is normaal voor een persoon om te beoordelen een sneaker door de esthetica, in plaats van de pasvorm. Maar bij het selecteren van een sportschoen, it's all about comfort. Lopende trainers zijn niet het type van sneaker die doorbroken met tijd worden moet--het moet absoluut comfortabel na het proberen het op. Ook vergeleken de Asics Sportschoen neigt te zijn smalle met andere running sneakers. Bredere schoenen zijn beschikbaar op aanvraag. Als een atleet een bredere voet heeft, kan ze haar omvang in een D-breedte (de normale breedte maat voor vrouwen is een B) aanvragen.

Waar te koop

De beste plaats om te kopen van het juiste paar Asics running sneakers is bij een winkel die zich specialiseert in het runnen van kleding en schoenen. Medewerkers zal er kunnen analyseren van de runner's voet, met inbegrip van de boog, de stap en de pronatie om na te gaan welke schoen zorgt voor het juiste niveau van ondersteuning. Als de loper is al vertrouwd met een specifiek model van Asics---bijvoorbeeld als ze reeds eigendom en is ter vervanging van een sportschoen---kunt ze koopje jacht online voor een betere deal.

Kosten

Een mid-level stabiliteit Asics Sportschoen kost $100 tot $120, afhankelijk van het model. Ervaren of lange afstand lopers wellicht op een hoog niveau stabiliteit sportschoen, die zijn meestal duurder, ongeveer $120 naar $140. Hoewel er goedkopere modellen van Asics, wellicht deze hardloopschoenen niet het kussen, gewicht of ondersteuning nodig voor de geambitioneerde hardloper.

Comparison Shopping

Hoe vaak een vrouw wordt uitgevoerd, bepaalt het niveau van steun ze in een sportschoen nodig zult hebben. ASICS maakt een aantal mid-level stabiliteit loopschoenen, wat betekent dat ze leveren voldoende kussen, arch support en gewicht (dat komt neer op voet bescherming). Als een loper meer dan twee tot drie mijl per week draait, zou ze willen investeren in een hoge stabiliteit sportschoen. Deze trainers ondersteunen meer gewicht, bescherming, kussen en boog die nodig is voor een loper die draait meer mijlen en vereist meer stabiliteit van de voet.

Accessoires

Een van de beste accessoires voor een goed paar hardloopschoenen is de sokken. Running sokken komen in vele kleuren en stijlen. Maar lopers moeten kijken voor een licht-gewicht-sok, bij voorkeur met een gaas-achtige structuur die kan pit, of vervoer, het zweet van de huid, en houd de voet droog. Een lopende sok moet zorgen voor bescherming, een laag van kussen, en verbieden van schimmelinfecties.

Insidertips

Een snelle manier voor een nieuwe loper voor het meten van haar boog--- en dus begrijpen haar behoefte aan steun van de boog in een sportschoen---is te nat haar voet en stap op een groot stuk gekleurd papier. De afdruk gemaakt zal haar vertellen hoe diep de boog van haar voet is. Als er een zeer diepe bocht van de bal van haar voet naar haar hiel, heeft als gevolg van gebrek aan contact tussen haar voet en het papier, dan is de runner een diepe boog. Echter als de curve zeer ondiep is, de runner heeft een platter voet. Weten haar boog kan helpen een loper Selecteer een sneaker die best haar voet stabiliseren zal wanneer uitgevoerd.


gerelateerde artikelen