Pink Eye behandeling met behulp van colloïdaal zilver

August 22

Pink Eye behandeling met behulp van colloïdaal zilver

Roze oog, ook wel bekend als conjunctivitis, is een ooginfectie waarbij het weefsel dat betrekking heeft op het wit van je oog. Deze infectie kan het gevolg zijn van een bacterie, virus of schimmel infectie. Symptomen kunnen omvatten jeuk, pijn, roodheid en kwijting van de ogen. Roze ogen vaak wist zonder behandeling, maar sommige mensen kijken naar alternatieve behandelingen zoals colloïdaal zilver op te lossen van de infectie. Colloïdaal zilver beschikt echter niet over eventuele bekende voordelen voor conjunctivitis.

Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver is een supplement dat zilver deeltjes in een vloeistof bevat, en dit supplement is verkrijgbaar in capsules, een spray van de huid of als een injectie, meldt het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. Sommige gebruikers beweren dat colloïdaal zilver bijna elke conditie helpen kan, maar deze claims geen onderzoek gebaseerde bewijs dat dit supplement veterinairrechtelijke voorschriften zal helpen. Zilver heeft geen eventuele bekende voordelen bij de behandeling van infecties. Als zodanig vermoedelijk gebruik van dit product voor een ooginfectie niet enig effect hebben op uw klachten.

Bijwerkingen

De Amerikaanse Food and Drug Administration verklaring een in 1999 uit te leggen dat colloïdaal zilver wordt geacht onveilig of ingeslikt of topisch toegepast. Bijwerkingen van colloïdaal zilver zijn verkleuring van de huid, nierproblemen, hoofdpijn, aanvallen en andere neurologische aandoeningen. U moet niet colloïdaal zilver rechtstreeks toepassen op uw oog omdat dit verder irritatie van de geïnfecteerde weefsels veroorzaken kan.

Behandeling

Hebt u van roze oog, kan uw arts voorschrijven een daling van de ogen voor de behandeling van de bron van de besmetting. Virale conjunctivitis, beschikt echter niet over een behandeling, en uw arts kan aanbevelen, zodat u eenvoudig de infectie wissen op zijn eigen. Als u ernstige symptomen hebt, kan uw arts voorschrijven een daling van het oog om te helpen verminderen ontsteking en ongemak. Sommige mensen met roze ogen, ongeacht de oorzaak van de infectie, kan vinden verlichting met nonmedicated kunsttranen die het oppervlak van uw oog te smeren. Hebt u een jeukende ogen, kan uw arts aanbevelen uw kunsttranen houden in de koelkast omdat de koele daling tegen het oppervlak van uw oog kortstondige verlichting kan geven.

Overwegingen

Neem contact op met uw arts hebt u geen symptomen van roze oog of andere voorwaarden. Start niet behandelen uw conditie met colloïdaal zilver of enige andere alternatieve behandeling zonder eerst uw arts te hebben geraadpleegd. Ze zal helpen u bepalen een behandeling die helpen kan uw symptomen te verminderen of oplossen van uw infectie.


gerelateerde artikelen