Wat zou leiden tot rode vlekken op de huid komen?

October 28

Wat zou leiden tot rode vlekken op de huid komen?

Uw huid is gevoelig voor vele indringers. Verschillende milieu- en medische voorwaarden, infecties, virussen, parasieten, schimmels en warmte kunnen leiden tot abnormale melanine productie, wat resulteert in deposito's in de huid die rode vlekjes en vlekken kunnen veroorzaken. Hoewel niet levensbedreigend, deze vlekken zijn vaak lelijke of zelfs pijnlijk. Sommige huidaandoeningen wordt natuurlijk ruimen terwijl anderen medische behandeling vereisen.

Huidinfecties

Infecties kunnen rode vlekjes en bultjes op de huid veroorzaken. Huidinfecties kunnen bacteriële, virale of ten gevolge van een schimmel. Impetigo is een huidinfectie van bacteriën die in de bovenste lagen van de huid leven en veroorzaakt rode zweertjes die kunnen modder. Wratten en gordelroos zijn voorbeelden van virale infecties. Het virus kan jarenlang slapende liggen en ontstaan zoals rode vlekken, bulten en vlekken. Tinea schimmel infecties zoals ringworm kunnen besmettelijke, waardoor de armen, benen of borst.

Allergische reacties

Een allergie is een reactie die optreedt wanneer het immuunsysteem iets als buitenlandse of gevaarlijk zijn voor je lichaam herkent. Cellen onder de huid vrij histamine in reactie op een allergeen. Blootstelling aan toxines of irriterende stoffen, zoals chemicaliën, cosmetica en zeep, kleurstoffen in kleding, huisstofmijt, pollen of schimmel in de lucht, huisdier dander, insect steken en voedsel kunnen reacties, die leiden tot kunnen rode vlekken of vlekken op de huid veroorzaken. Antihistaminica of steroïden kunnen bieden enige verlichting.

Volwassen Acne

Er zijn vele types van acne, die allemaal rode vlekken om te verschijnen op de huid kan veroorzaken. Vaak de acne wordt veroorzaakt door een verstopte poriën. Ontsteking van bacteriën rond de haarfollikel kan leiden tot de vorming van verhoogd, rode bultjes. Acne van cysten kunnen ernstiger, ontwikkelen dieper in de huid.

Geneesmiddelen die de oorzaak van huidproblemen

Medicatie kunnen leiden tot een drug huiduitslag, meestal als gevolg van het gebruik van antibiotica, anti-epilepsie medicijnen en diuretica. De uitslag kan beginnen als rode vlekken en verspreid naar alle gebieden van het lichaam. Meestal na het stoppen met de medicatie, verdwijnen drug huiduitslag binnen drie weken.

Parasitaire huidreacties

Blootstelling aan parasitaire organismen kan de reactie van een ernstige en voortdurende huid veroorzaakt rode plekken en blaasjes veroorzaken. Zwemmer jeuk is een voorbeeld van een parasiet van verontreinigd water die de oppervlakkige lagen van de blootgestelde huid kan worden ingevoerd. Wanneer het organisme sterft, ontwikkelt een reactie van de huid die wordt gekenmerkt door een rode, verhoogde jeukende uitslag.

Warmte-uitslag

Warmte-uitslag, ook bekend als stekelig warmte of miliaria, kunnen ontstaan door overmatig zweten of blootstelling aan hete vochtige omstandigheden. Het verschijnt als rood clusters van kleine rode of duidelijk blister-achtige hobbels. Warmte-uitslag kan worden jeukt, maar is niet ernstig en kan worden behandeld door het bijhouden van het getroffen gebied koel en droog en vermijden strakke kleding.

Rosacea

Rosacea is een inflammatoire huidaandoening bij volwassenen die kleine, rode, pus gevulde hobbels produceert. Rosacea is vaak cyclische en fakkels omhoog periodiek. Hoewel behandelingen kunnen beheersing en vermindering van symptomen, is er geen remedie voor rosacea.


gerelateerde artikelen