Een glutenvrij dieet kan plat de maag?

September 21

Een glutenvrij dieet kan plat de maag?

Als u een gewicht-verlies dieet opties overweegt, die u wellicht hebt gehoord over het glutenvrije dieet, dat is goedgekeurd door diverse beroemdheden, met inbegrip van Oprah Winfrey, als een manier om gewicht te verliezen en je buik plat. Er is geen medische bewijs waaruit blijkt dat het eten van gluten-vrij tot gewichtsverlies leiden kan dan wat je met andere diëten verwachten zou. Echter in sommige specifieke gevallen kan een gluten-vrij dieet u helpen ponden schuur en afvlakken van uw maag.

Betekenis

Artsen voorschrijven een gluten-vrij dieet voor mensen die zijn gediagnosticeerd met coeliakie, een erfelijke aandoening waarbij het eiwit gluten, gevonden in de granen tarwe, gerst en rogge, delen van je darmen aanvallen, volgens het nationale Instituut voor Diabetes en de spijsverterings en ziekten van de nier. Echter heeft het dieet populariteit voor gewichtsverlies, die heeft geleid tot een wildgroei van glutenvrije producten op de markt. Oprah beweert dat een 21-daagse gluten-vrij dieet bijgedragen aan toning, maag afvlakken en gewicht verlies voor haar.

Effecten

Hebt u coeliakie, kunt u waarschijnlijk rekenen maag opgeblazen gevoel onder uw vele symptomen. Volgens het National Institute for Diabetes en de spijsverterings en nierziekten, opgeblazen gevoel, diarree, constipatie, vertegenwoordigen vermoeidheid en misselijkheid enkele van de meest voorkomende symptomen van coeliakie. Zodra u hebt gediagnosticeerd met de voorwaarde en beginnen met het volgen van een glutenvrij dieet, zal deze symptomen, met name het opgeblazen gevoel, beginnen te laten verdwijnen. Dus, hebt u coeliakie, een glutenvrij dieet vrijwel zeker zal afvlakken uw maag.

Functie

Ongeveer 20 miljoen Amerikanen wellicht sommige symptomen van coeliakie--met inbegrip van het opgeblazen gevoel--zonder de karakteristieke intestinale schade noodzakelijk voor de diagnose van de voorwaarde, volgens het artikel "Wall Street Journal", "Giving Up Gluten aan gewicht verliezen? Niet zo snel." Als je een van deze gluten-gevoelige personen, kan proberen een gluten-vrij dieet helpen om je buik plat door het elimineren van spijsvertering problemen, inclusief gas, veroorzaakt door gluten.

Functies

Als u geen coeliakie of gluten gevoeligheid, nog steeds mogelijk kunnen plat op je buik en afvallen op een glutenvrij dieet, maar alleen als u niet uw nietjes gluten bevatten zoals brood, koekjes, crackers en granen door glutenvrije verwerkte alternatieven vervangen. Volgens het artikel "Wall Street Journal", kunnen veel van deze glutenvrije voedingsmiddelen ton van vet, suiker en eenvoudige koolhydraten bevatten, en hoger in calorieën dan producten op basis van tarwe.

Overwegingen

Als u proberen glutenvrij eten wilt om je buik plat en gewicht verliezen, is uw beste weddenschap te concentreren op natuurlijk glutenvrije voedingsmiddelen tijdens het snijden calorieën en kijken naar gram vet. Natuurlijk glutenvrije voedingsmiddelen bevatten alle verse groenten, fruit, volle granen zoals quinoa en bruine rijst, en mager deelstukken van vlees en vis, volgens de Colorado State University. Als u bent toegewijd aan eten volledig glutenvrij, moet u ook kijk uit voor verborgen gluten in voedsel zoals romige soep, sojasaus en salade dressings.


gerelateerde artikelen