Gezond SAP mixen

November 1

Gezond SAP mixen

Groente en vruchtensappen zijn een onderdeel van een gezonde levensstijl, en maken van uw eigen sap mixen niet alleen smaakt geweldig, maar zijn ook goed voor uw gezondheid. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, in vergelijking met mensen wiens diƫten bestaan uit een kleine hoeveelheid groenten en fruit, zijn die grotere hoeveelheden verbruiken minder kans te hebben minder risico op chronische ziekten. SAP is een handige manier om ervoor te zorgen dat u de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit in je dieet krijgt.

Vruchtensap Mix

Voor een boost van vitamine C, het verwerken van een sinaasappel, een mango en een appel in de de juicer. Zowel sinaasappelen en mango's zijn goede bronnen van vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en optimale tandheelkundige gezondheid bevordert. Voor de beste smaak, serveer gekoeld over ijs. De vruchten in dit recept kunnen worden vervangen voor andere vruchten als u wenst--proberen experimenteren met verschillende combinaties van vruchten om te vinden wat u het beste bevalt.

Groentesap Mix

SAP vier wortelen, twee stokken van 1/4 kop gehakte peterselie, selderij, drie laat van kool en 1/4 kop van spinazie. Spinazie, kool en wortelen leveren het lichaam met een uitstekende bron van vitamine A. groente sap is bederfelijk en kort na het SAP moet worden geconsumeerd. Als u niet een van de groenten in dit recept vermeld, kunt u anderen van uw voorkeur terwijl nog steeds optimale gezondheid uitkeringen vervangen.

Fruit- en groentesap Mix

Wortelen, peren en appels bieden een uitstekende bron van kalium, die een belangrijke rol speelt bij het handhaven van gezonde bloeddruk. Verwerken van twee wortels, een appel, een peer en 1/2 van een citroen in een juicer. Deze gezonde SAP-mix kan worden geserveerd op kamertemperatuur of over ijs. Houd er rekening mee dat dit recept kan ook worden aangepast u smaak of dieet plan.


gerelateerde artikelen