Wat zijn de oorzaken van een slechte houding?

February 14

Wat zijn de oorzaken van een slechte houding?

Houding verwijst naar de manier waarop u uw positie en het lichaam houden. Goede houding is belangrijk voor ademhaling en wervelkolom sterkte. Miljoenen Amerikanen lijden echter slechte houding en de pijn veroorzaakt door het. Slechte houding kan leiden tot om het even wat van rug en schouder pijn aan frequente hoofdpijnen en gezamenlijke kaakgewricht (TMJ) dysfunctie. Door het begrijpen van de oorzaken van een slechte houding, kan de voorwaarde worden gecorrigeerd.

Vermoeidheid

De meeste kinderen worden verteld om te "Ga rechtop staan" om goede houding. Terwijl het houden van de rug, rechte en hoog is de beste manier om een goede houding, zal het steeds moeilijker geworden hoe langer u probeert om de positie te houden. De spieren die ondersteuning bieden voor de rug zal uiteindelijk moe en veroorzaken de wervelkolom en de schouders te zinken lagere, verslechterende houding. De beste manier om dit tegen te gaan is om ervoor te zorgen dat u zich niet in een positie te lang.

Plaatsing van de voet

Het tweede deel van de vergelijking van de houding is de plaatsing van de voet. Het zal er niet toe hoe rechte u houdt uw rug als de plaatsing van uw voet niet in een natuurlijke, comfortabele positie is. Uw voeten natuurlijk roll naar binnen, waardoor je knieƫn te buigen en je rug naar slouch. Dit is het typische standpunt voor slechte houding. Houden uw voeten in deze positie zullen moe uit je hele lichaam, waardoor verdere slechte houding. Zorg ervoor dat u uw voeten rechtop geplaatst houden en draag comfortabele en ondersteunende schoenen om te helpen met hun plaatsing.

Leeftijd

Aangezien houding is gebaseerd op de spier ondersteuning van uw wervelkolom en je benen, als je leeftijd kon je houding erger. Leeftijd kan verzwakken spieren, waardoor het moeilijker om een goede houding te handhaven. Om het tegengaan van het effect van veroudering op uw houding, door ervoor te zorgen dat u een oefeningsregime waarin oefeningen volgt ter versterking van de onderrug.


gerelateerde artikelen