Zal het eten van een hamburger doden een dieetplan?

September 26

Zal het eten van een hamburger doden een dieetplan?

Als u een hamburger verlangen bent, is het OK om verwennen bij gelegenheid, zelfs als je op een dieet. Het is best om het plan voor deze verwennerij als je, echter kunt, zodat u niet gaan over uw dagelijkse calorie-begroting. Zelfs een ongeplande pralerij op een hamburger gaat niet helemaal doden uw dieet, maar het uw gewichtsverlies een beetje vertragen kan.

Hamburger calorieën

Een single-patty hamburger van een fast-food restaurant heeft ongeveer 255 calorieën, die relatief eenvoudig te monteren in een gewicht-verlies dieet kan zijn. Wegblijven van dubbele hamburgers, die elk ongeveer 576 calorieën, en dubbele cheeseburgers, die elk ongeveer 650 calorieën hebben. Dit zal een groot deel van uw toegewezen calorieën uitputten voor de dag, maar ze zal niet noodzakelijkerwijs houden u volledige voor zeer lang, waardoor het meer waarschijnlijk ga je over uw dagelijkse calorie-begroting.

Een hamburger inpassen in uw dieet

Als u uzelf trakteren op een hamburger wilt, kies gezond bijgerechten en beperken de vetrijke levensmiddelen die u eet de rest van de dag. Hebben een gooide plantaardige salade, die slechts 33 calorieën heeft als je de dressing, samen met uw Hamburger overslaan en het zal u helpen voelen voller na uw maaltijd en verhogen van uw inname van vitamine. Overslaan de frietjes en de shakes, omdat een middelgrote orde van friet een ander 328 calorieën aan uw maaltijd voegt, en een middelgrote vanille shake 493 calorieën zullen toevoegen. Dit samen met een dubbele cheeseburger eten, en u mogelijk al over uw dagelijkse aanbevolen calorieën met slechts één maaltijd.

Het in perspectief te brengen

Om te krijgen een pond, zou u moeten een extra 3500 calorieën te eten. Zelfs als u voor de slagader-verstopping dubbele cheeseburger met frietjes en een schudden kiest, u waarschijnlijk niet niet om te eten dit veel extra calorieën in slechts één dag. Deze maaltijd eten regelmatig, echter, en de extra calorieën zal oplopen, waardoor het waarschijnlijker u zult winnen gewicht in plaats van verliezen.

Maken voor een ongeplande pralerij

Als u uiteindelijk splurging op een hamburger en eten meer calorieën dan je gepland op, kunt u omhoog voor het met extra oefening of door het eten van een beetje minder voor de volgende dag of twee. Een 154-pond persoon kan lopen in een tempo van 4,5 mijl, aerobics doen of zwemmen langzame, freestyle ronden voor ongeveer 30 minuten om te branden van de hoeveelheid calorieën in een reguliere hamburger.


gerelateerde artikelen