Hoe ongezond eten beïnvloedt met prestaties

June 29

Hoe ongezond eten beïnvloedt met prestaties

Als u wilt uw lopende prestaties te verbeteren, moet u geleidelijk verhogen uw kilometers te verbeteren van uw conditie en uithoudingsvermogen te trainen. Echter is de factor die vele mensen overzien tijdens het trainen voor voeding. Verrassend, het voedsel dat je eet kunnen een enorme invloed op de prestaties van uw lopende hebben, en een ongezond dieet eten kan leiden tot uw vooruitgang te drastisch verminderen.

Energie niveaus

Wanneer u voedsel consumeren, breekt je lichaam het neer aan als onmiddellijke energie worden gebruikt of worden opgeslagen voor later. Calorierijke, nutriënt-dichte, gezonde voedingsmiddelen bijdragen aan brandstof prestaties uitgevoerd door waardoor je het gevoel meer alert en energiek. Ongezond voedsel kunnen echter leiden tot een afname van de prestaties. Hoge-suiker junkfood niet zal u voorzien van duurzame energie, wat betekent dat u kan energie crashes lijden en snel vermoeid voelen na het eten van hen. Ze kunnen ook je je voelt opgeblazen en ongemakkelijk.

Lichaamssamenstelling

Ongezonde voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden van calorieën, en zodra u begint te eten ze, het is vaak moeilijk om te verhinderen dat jezelf overeten. Dit zal leiden tot een toename van lichaamsgewicht en vet massa. Elite mannelijke lopers hebben vaak een lichaamsvet van minder dan 12 procent en vrouwtjes 8 tot en met 15 procent. Terwijl u iets kan dragen meer vet massa dan dat, hoe meer je hebt, hoe meer je zal wegen, wat betekent dat u vindt moeilijker werk uitgevoerd en worstelen kan om uw snelheden.

Doorbloeding

Wanneer u uitvoert, moeten uw hart en de longen harder dan normaal werken en meer zuurstof nodig. Om dit te doen, moeten de snelheid en het volume van bloed gepompt naar deze gebieden verhogen. Veel ongezonde voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden trans en gehydrogeneerde vetten. Wanneer geconsumeerd in overmaat, kunnen deze veroorzaken een build up van plaque in uw bloedvaten, wat betekent dat de hoeveelheid bloed die tot uw luchtwegen krijgen kunt wordt verlaagd en u draait veel strenger.

Gezonde voeding

Voor het voedsel dat je eet om een positief effect hebben op de prestaties van uw lopende, moet u uw dieet rond nutriënten dichte geheel voedsel baseren. Brandstof van uw lichaam met kwaliteit koolhydraten zoals fruit, groenten, zoete aardappelen en bruine rijst. Consumeren eiwit in de vorm van vlees, vis en zuivel om spieren schade te herstellen, en bevatten gezonde vetten zoals olijfolie, noten en Cocos om hulp in hormoonproductie.


gerelateerde artikelen