Magnesium supplementen & slaperigheid

August 10

Magnesium supplementen & slaperigheid

Hoewel genoeg magnesium meestal door dieet alleen gegeten wordt, vereist sommige mensen een magnesium supplement. Algemeen zijn magnesium supplementen nodig voor mensen die een ziekte hebben gehad of op bepaalde medicijnen die invloed hebben op de levering van hun magnesium. Als u een gebrek aan magnesium, bepaalde bijwerkingen zoals spierzwakte ondervindt, zijn onregelmatige hartslag en prikkelbaarheid gemeenschappelijk. Echter, als u deze bijwerkingen ervaart u moet niet onmiddellijk haasten voor een magnesium supplement. Magnesium kan onaangename bijwerkingen zo goed hebben als in overmaat genomen. Een van de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met magnesium supplementen is slaperigheid.

Hoeveel Magnesium te nemen

Magnesium eisen kunnen variëren op basis van leeftijd, geslacht en dieet gewoonten. Gezonde vrouwtjes leeftijden 19-30 dient meestal om ongeveer 310 mg per dag. Na de leeftijd van 30 jaar, moeten vrouwtjes krijgen 320 mg per dag. Mannetjes leeftijden 19-30 vereisen meer dan vrouwtjes, met de Office van Dietary Supplements suggereren 400 mg per dag. Mannen ouder dan 30 vereisen 420 mg per dag. Voor jonge kinderen de eisen veel minder zijn, variërend van 80-130 mg tussen de leeftijden 1-8. Van 9-13 jaar oud vereisen kinderen 240 mg per dag. Mannetjes 14-18 vereisen 410 mg, terwijl vrouwtjes in dezelfde leeftijdsgroep 360 mg per dag vereisen.

Neveneffect - slaperigheid

Slaperigheid is een veelvoorkomende bijwerking te ervaren als je een magnesium supplement nemen. Bijwerkingen van magnesium moet mild en verdwijnen als gebruik blijft. Het is mogelijk dat magnesium om te interageren met medicijnen en andere supplementen, dus zorg ervoor dat uw huidige medicijnen te bekijken voordat u een magnesium supplement.

Ernstige slaperigheid

Eerste slaperigheid wordt beschouwd als een neveneffect van de inname van een magnesium supplement, maar als de slaperigheid ernstig wordt zou dit een teken van een overdosis, volgens de Mayo Clinic. Overdosering van magnesium is zeldzaam, maar kan jou ook overkomen als niet op normale nierfunctie treedt. De zeldzaamheid van ernstige slaperigheid is wat maakt deze bijwerking bijzonder verontrustend. Als u persistente slaperigheid ondervindt terwijl het nemen van een magnesium supplement kan een teken van een meer gevaarlijke medische situatie.

Veiligheid

Als u denkt over het nemen van een magnesium supplement moet u raadplegen uw arts vóór gebruik. Als u begint met het ervaren van de ernstige of aanhoudende slaperigheid Raadpleeg uw arts onmiddellijk en stoppen met het gebruik van uw magnesium supplement. Als u een magnesium supplement aan een kind geven, Let op het verschil in dosering tussen volwassenen en kinderen. Ook moet u uw arts te raadplegen voordat u uw kind op een magnesium supplement.


gerelateerde artikelen