Lange Board surfen in Californië

August 31

Lange Board surfen in Californië

Tot de jaren 1970, veel surfers reed platen die ongeveer negen voet lang waren met een blunt, afgeronde neus en een enkele staartvin, een skeg genoemd. Dit bekend kwam te staan als een lang board, en eerst was het de enige soort bestuur er was. Toen kwam de korte boord en de shredders die hen reed. Voor een tijdje leek het alsof de dagen van de tenen op de neus een ding van het verleden waren. Maar lange grenzen waren nog niet klaar. Aan het eind van de jaren 80 de stijl van de lange boord van surfen maakte een comeback. En deze keer was het hier te blijven.

Weg naar het zuiden

Lange plank gedomineerd tijdens de gloriedagen van de jaren 1960, de stranden van Zuid-Californië. Een aantal van de beste lange instappen stranden in de wereld vindt u nog hier; plaatsen zoals San Diego van Ocean Beach, La Jolla Shores, of de stranden van Cardiff-by-the-Sea, zoals leidingen, Cardiff rif of George's aanloop naar Swami van strand in de buurt van Niagara Falls pauze. De laatste heeft die traag voortbewegende zanderige bodem roll die perfect is voor een lange bestuur dia.

San Onofre

San Onofre State Beach begint in de buurt van een plek genaamd schragen met een links-breken punt pauze die zuidwaarts voor zeven mijl langs Surf Beach, nummers Beach en helemaal naar het bluffen veegt. De stranden langs de bluffs zijn vooral voor beginners, maar San Onofre Surf Beach en schragen zijn het aanbieden van grote ritten sinds de jaren 60. U kunt nummers, maar voorkomen. Het is geen surf deuntje. Het staat voor het station van San Onofre nucleaire genereren (songscommunity.com).

Surf City en de South Bay

Huntington Beach is de kust in Orange County. Deze klassieker liet branden op een zuidelijke deining. Nog beter zijn de stranden van de baai van Santa Monica net onder de Los Angeles, zoals Haggarty, Del Mar Street, Avenue ik, de zuidkant van de Topaz steiger in Redondo Beach en de Redondo golfbreker, tweede straat en Pier Avenue in Hermosa Beach. En vergeet niet de noordzijde van de Manhattan Beach Pier. Alle deze zandstrand einden produceren een fijne lange bestuur krul.

Malibu en Santa Cruz

Malibu is een lange bestuur rider's paradijs sinds de lang verdwenen dagen van Mickey Dora en Corky Carroll. En het is thuis aan een hele nieuwe generatie van lange bestuur renners. Veel verder naar het noorden--in Centraal-Californië--is een andere klassieke gebied genaamd Santa Cruz. Met off-shore wind houden de golven omhoog het grootste deel van de tijd, een paar van deze stranden zijn primo voor lange bestuur surfers, vooral Cowells en plezier punt. Beide bieden lange glooiende ritten.


gerelateerde artikelen