Pepermunt thee voor de spijsvertering

August 16

Pepermunt thee voor de spijsvertering

Slechte spijsvertering kan vele vormen aannemen, hebben vele oorzaken en produceren een scala aan symptomen. Echte, blijvende vrijstelling kan worden gevonden alleen door behandeling van de onderliggende aandoening en aanbrengen van levensstijlveranderingen in voeding en de maaltijd gewoonten. Veel mensen wenden tot kruiden voor verlichting en pepermunt is een populaire oplossing voor kwalen variërend van Prikkelbare darmsyndroom tot spanningshoofdpijn. Het gebruikt als een ingrediënt in over-the-counter spijsvertering aids, maar de Amerikaanse Food and Drug Administration verboden de verkoop als een drug omdat de voordelen zijn niet bewezen. Onderzoek is gaande, maar anekdotisch bewijs suggereert dat het kan helpen verlichten enkele spijsvertering problemen.

Pepermunt

Pepermunt thee wordt gemaakt van de gedroogde bladeren van de pepermunt plant--het dezelfde kruid gebruikt om de smaak snoep en tandpasta. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, het heeft een kalmerende en verdovende eigenschappen en kan ook doden virussen en bacteriën. Het wordt vaak gebruikt voor het verlichten ongemak als gevolg van brandend maagzuur, gas en indigestie en winderigheid, hoewel verschillende aandoeningen vormen van dit supplement dan thee vereisen kunnen. Bijvoorbeeld, moeten de IBS-patiënten een zuurbestendige-coated tablet die de pepermunt weerhoudt totdat het bereikt de darmen, ontbinding, omdat het leiden meer ongemak tot zou als het oplost in de maag.

Bewijs

MedlinePlus zegt dat pepermunt als "mogelijk effectieve tarieven" voor brandend maagzuur, omdat het verminderen kan spasmen van de gastro-intestinale en dat "volledige" gevoel dat komt met hen. De UMMC meldt een paar studies waarin 75 procent van de deelnemers met IBS ervaren minder symptomen na het nemen van pepermunt voor twee tot vier weken. Pepermunt ontspant de spieren "gut", waardoor gas soepeler geschiedde, verlichten opgeblazen gevoel en ongemak en it een kalmerend effect op de maag, waardoor voedsel te verteren sneller kunnen uitoefenen.

Dosis

Maak thee met een theelepel gedroogde pepermunt bladeren per kopje water en steile gedurende 10 minuten. Het UMMC beveelt aan vier tot vijf kopjes per dag drinken. Als u liever een meer handige vorm, neem één of twee Pepermunt olie capsules twee of drie keer dagelijks te helpen verlichten van de symptomen van IBS.

Waarschuwingen

Mensen met zure terugvloeiingsziekte moet niet drinken pepermunt thee, omdat het wellicht een verdovende effect op de sluitspier tussen de slokdarm en de maag, waardoor het zuur te stijgen. Pepermunt thee mag niet gebruikt worden door zwangere of zogende vrouwen, of mensen die cyclosporin, antacida, zure verloopstukken, diabetes drugs, bloeddruk drugs of medicijnen die worden gewijzigd door de lever. Raadpleeg uw arts voordat u met behulp van enige vorm van kruiden therapie--uw onderliggende probleem moet eerst worden aangepakt.


gerelateerde artikelen