Goede schoenen voor mensen met fibromyalgie

September 21

Goede schoenen voor mensen met fibromyalgie

Een stuk over fibromyalgie is nog steeds verkeerd begrepen. De toestand van chronische pijn kan ontwikkelen uit het niets, ga niet gediagnosticeerd door vele tests en aanzienlijk verlamde uw levensstijl. Echter zijn regelmatig activiteiten zoals werken, hobby's te doen en oefenen handig bij het beheren van de voorwaarde. Een goed paar schoenen kunt u krijgen via uw dagen en blijven genieten van uw leven.

Definitie

Fibromyalgie treft ongeveer 2 procent van de Amerikaanse bevolking, volgens MayoClinic.com. Symptomen zijn onder meer wijdverspreide pijn in het lichaam, de vermoeidheid en de inschrijving gebieden op het lichaam. Vrouwen en ouderen zijn de meest waarschijnlijke populaties te ontwikkelen van fibromyalgie. Het komt vaak voor in combinatie met chronisch vermoeidheidssyndroom, depressie, endometriose, Prikkelbare darmsyndroom, lupus, artrose, post-traumatische stress-stoornis, syndroom van de rusteloze benen of reumatoïde artritis.

Oplossingen

Er is geen behandeling voor fibromyalgie; het is een chronische aandoening. Behandelingen voor fysieke symptomen omvatten pijn medicatie, antidepressiva slaap, anti-epilepsie medicijnen en fysiotherapie te bevorderen. Veel van de behandeling beschikbaar, echter focust op pati├źnten mentale toestanden. Het is gemakkelijk te worden depressief en zich terugtrekken uit de reguliere activiteiten wanneer je ervaring chronische pijn, maar het behoud van een gezonde, vervullen levensstijl is de sleutel tot het beheren van de voorwaarde, volgens MayoClinic.com.

Levensstijl schoenen

Omdat ieders pijn een beetje anders met fibromyalgie is, wordt geen specifieke pair of soort schoenen aanbevolen voor de voorwaarde. Echter moet iedereen met voet pijn Draag comfortabele schoenen met veel steun. Kwalitatief hoogwaardige schoenen de neiging om meer comfortabel dan goedkope, goedkoop made merken. Kijk voor dikke zolen, boog ondersteuning en ruimte voor uw tenen en de hielen. De schoenen moeten passen meteen; Reken niet op "breaking" in een nieuw paar. Om je voeten gemeten bij een schoenwinkel kan nuttig zijn in het kiezen van de juiste maat. Schokabsorberende inlegzolen kunnen ook helpen schoenen voelen zich meer comfortabel.

Oefening schoenen

Lichte oefening kan helpen fibromyalgie pijn verlichten, hoewel het lijkt misschien in eerste instantie verergeren. Low-impact activiteiten zoals wandelen, zwemmen en fietsen wordt aangeraden. Kies een schoen van hoge kwaliteit ontworpen voor wat u oefenen doen, vooral wandelen; Er zijn veel merken speciaal ontworpen voor wandelaars, in tegenstelling tot lopen of aerobics schoenen sneakers. Om te zwemmen, moet u uiteraard geen speciale schoenen, maar een aquatische schoen zal helpen beschermen je voeten tijdens het binnenvaren en verlaten van het zwemgedeelte. U kunt ook lopen rond in het ondiepe einde van een zwembad in plaats van zwemmen.


gerelateerde artikelen