Wat kruiden helpen bevorderen van slaap?

September 23

Wat kruiden helpen bevorderen van slaap?

Overzicht

Er zijn momenten waarop wij hebben slaapproblemen, maar veel mensen niet wilt vertrouwen op voorschrift slaap aids, uit angst voor verslaving. Een verscheidenheid van natuurlijke kruiden zijn gebruikt eeuwenlang helpen bevorderen van slaap en ontspanning, waarvan vele nog steeds verkrijgbaar zijn in ruwe vorm of als supplementen die kunnen worden gekocht over de toonbank van natuurlijke voedingopslag of grote apotheken. Natuurlijke kruiden gebruikt voor slapen aids met uw arts, vooral als je met recepten, zoals sommige kruiden met de drugs interageren kunnen, vermindering van de werkzaamheid of zelfs veroorzaken ongewenste bijwerkingen bespreken.

Valeriaan

Valeriaan is al duizenden jaren gebruikt om slaap, te bevorderen, stelt de nationale instituten van gezondheid Office van Dietary Supplements. Valeriaan wordt vaak gevonden in veel commercieel geproduceerde over de toonbank slaap aides, en kan ook helpen verminderen spanning, die fungeert als een mild kalmerend middel. Valeriaan in thee, capsules, extracten en tincturen, afhankelijk van de voorkeur, kan worden ingenomen en kan worden gevonden in gedroogde plant of thee vorm in veel winkels of winkels gezondheid van voedsel. Kunt u Valerian thee door gieten ongeveer 8 oz. van warm of kokend water meer dan 2 tsp. van Valeriaan of theeblaadjes voor het slapen gaan. Laat het mengsel ongeveer 15 minuten, trekken suggereert pionier denken.

Kamille thee

Terwijl veel automatisch mensen denken aan cafeïne bij het drinken van thee, kamille thee, genomen net voor het slapen kan helpen bevorderen van slaap evenals ontspannen versleten zenuwen, stelt pionier denken. Drink een kopje kamille thee gemengd met over een eetlepel honing ter verbetering van smaak.

Passiebloem

Passiebloem is gebruikt als een natuurlijke slaap steun voor de behandeling van slapeloosheid voor duizenden jaren in het Oosten en Latijns-Amerika, stelt holistische Online, beweren de Azteekse beschaving het kruid gebruikt als pijnstiller en kalmerend middel. Passiebloem bevat een bijproduct genaamd harmine, een natuurlijke kalmerend middel. Individuen met passie bloem tinctuur kunnen nemen tussen 30 tot 60 druppels in thee ongeveer 45 minuten tot een uur voor het slapen gaan, suggereert holistische Online.

Hop

Hop zijn meestal geassocieerd met bier, maar zijn ook een effectieve slaap steun bij menging met kamille in gelijke delen. Hop bevordert een slaperig, ontspannen gevoel en worden vaak genomen als algemeen tonicum voor slapeloosheid. Brouwen een koffielepeltje hop en kamille in een kopje warm of kokend water en drink ongeveer 30 tot 60 minuten voor het slapen gaan. Gebruikers worden gewaarschuwd tegen het nemen van hop als gediagnosticeerd met depressie, of tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap, volgens holistische Online.


gerelateerde artikelen