Zwangerschap Maak allergieën erger?

April 23

Zwangerschap Maak allergieën erger?

Wanneer u zwanger worden, invloed hormoon niveau op verschillende systemen van je lichaam. Reacties van het immuunsysteem veranderen en de ernst van de symptomen van uw allergie en astma kan veranderen. Omdat ernstige allergische reacties complicaties voor u en uw ongeboren kind veroorzaken kunnen, spreken met uw arts over het beheren van allergiesymptomen die tijdens de zwangerschap verergeren.

Betekenis

Volgens een studie van 2005 gepubliceerd in "Verloskunde en Gynaecologie", vonden onderzoekers van de Universiteit van Newcastle dat zwangerschap verergerd de Moederdag astma symptomen. In de loop van de zwangerschap, 8 procent van de vrouwen met milde astma gemeld ernstige astma-aanvallen en 47 procent van de vrouwen met matige astma ervaren ernstige astma symptomen. 65 procent van de vrouwen met ernstige astma, exacerbaties heeft plaatsgevonden tijdens de zwangerschap. Laag geboortegewicht en stillbirths waren aan de ernstige aanvallen tijdens de zwangerschap gerelateerde complicaties.

Tijdsbestek

Gedurende uw trimester is de ernst van de symptomen van uw allergie en astma waarschijnlijk zullen veranderen. Volgens de Amerikaanse Academie van allergie, astma en immunologie, kan u beginnen op te merken dat astma symptomen te verergeren laat uw tweede trimester beginnen. Symptomen kunnen blijven in het derde trimester maar dalen wanneer u de laatste vier weken van de zwangerschap.

Typen

Een studie van de 2009 gepubliceerd in het "Annals of allergie, astma en immunologie" vond plaats op vrouwen tijdens de zwangerschap en postpartum om te bepalen hoe zwangerschap beïnvloedt de lichaamseigen immuunsysteem reacties. Op een maand en een jaar postpartum, antilichamen werden gemeten om te bepalen wat voor soort antwoord de vrouwen zou hebben wanneer blootgesteld aan bepaalde allergenen. Significante dalingen in antilichamen werden gezien in een maand en een jaar na de zwangerschap voor kat, hond, ragweed, gras en ei.

Betekenis

Spreken met uw arts als u Let op een verandering in uw allergische symptomen. Hij zou kunnen suggereren dat u antihistaminica en inhalatoren op een zo nodig basis; echter, tenzij de symptomen zijn ernstige, Vermijd het gebruik van medicijnen. Natuurlijke remedies zijn bekende allergenen vermijden en de neuspassages met een zoutoplossing te spoelen.


gerelateerde artikelen