Been pijn 's nachts in kinderen

April 24

Kinderen klagen van pijnen en pijnen van tijd tot tijd en als ouder kan je het moeilijk om te bepalen wanneer dergelijke klachten vereisen medische aandacht. Been pijn 's nachts is een veelgehoorde klacht van de jeugd dat ongemakkelijk, maar in de meeste gevallen niet ernstig. Geef uw kind extra aandacht en een been massage om haar te troosten, en bel uw kinderarts met vragen.

Spierkrampen

Net zoals volwassenen het plotselinge begin van pijn in het been midden in de nacht treedt, zijn kinderen vatbaar voor spierkrampen in de benen. Spierkrampen zijn korte maar soms erg pijnlijk onwillekeurige samentrekkingen van de spieren die meestal in de kuiten en voeten voorkomen. Nadat de spier is voltooid zijn reeks van contracties--meestal klaar binnen enkele minuten--het gebied kan nog steeds pijn voor enige tijd. Uitdroging of voedingstekorten behoren tot de oorzaken van nachtelijke krampen. Verhogen van de hoeveelheid vloeistoffen die uw kind gedurende de dag, vooral vlak voor en na de fysieke activiteit drinkt, kan helpen voorkomen van spierkrampen. Het toevoegen van meer kalium aan uw kind dieet, kan door middel van bananen, avocado's en noten, ook helpen.

Growing Pains

Niet-specifieke beenpijn dat kinderen 's nachts opvalt wordt aangeduid als "growing pains." Ironisch genoeg, groeipijnen komen eigenlijk niet in een fase van snelle groei, vertelt U.K. gebaseerde arts Helen Foster van Newcastle ziekenhuis. De term is een een catch-all zin gebruikt om te beschrijven de pijn van de dijen en kuiten die is vaker 's nachts dan overdag. Kinderen die groeipijnen meestal in de benen hebben voelen symptomen in beide benen tegelijk; de pijn is vluchtig en treedt af en aan tot 12-jarige leeftijd.

Rusteloze benen syndroom

Pijn in het been bij kinderen die zich voornamelijk op de nacht zou rusteloze benen syndroom of RLS. RLS is een toestand waarin uw kind zich voelt pijn, branden of een oncontroleerbare drang om zijn benen bewegen tijdens periodes van rust. Rusteloze benen syndroom heeft het potentieel om te draaien in gezinnen; Als één van beide ouder RLS heeft, zijn hun nakomelingen meer kans op het ontwikkelen van symptomen dan alsof er geen genetische link.

Beheer

Moedig uw kind te rekken zijn benen voor het slapen en geeft hem meer ruimte in bed met losse dekens om te helpen voorkomen van spierkrampen en vage groeipijnen in de benen te kalmeren. Rusteloze benen syndroom is een medische aandoening die kan worden behandeld met medicijnen, indien gerechtvaardigd, door een arts.


gerelateerde artikelen