Regenachtige dag activiteiten in Orlando

October 10

Regenachtige dag activiteiten in Orlando

Zonnige dagen en aangenaam weer zijn gemeengoed in Orlando, dus regenachtige dagen de geesten van toeristen temperen kunnen. Geen gat omhoog op uw hotelkamer in dit land van pretparken en winkelcentra. Uit het hoofd hoe dan ook, omdat u kunt inzetten uw bodem dollar dat Orlando niet stilgelegd vanwege een paar regendruppels.

Themaparken

Gewoon omdat het regent betekent niet dat je moet jezelf beperken tot indoor activiteiten. De vele themaparken van Orlando toch werken tijdens slecht weer, hoewel bliksem en hoge winden kunnen veroorzaken tijdelijke gesloten downs voor bepaalde amusements. Een poncho aanschaffen bij een leverancier en nemen in de beste attracties van Orlando zonder het gedoe van oververhitting of urenlange lijnen. De Disney parken van Orlando omvatten Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom en Hollywood Studios. Universal Studios Orlando biedt attracties en bezienswaardigheden, evenals overvloed van voedsel stands en live-action shows.

Museum reizen

Samen met haar themaparken heeft Orlando vele musea ook een bezoek waard, regen of zonneschijn. WonderWorks omvat verschillende off-the-wall, wetenschap-minded interactieve opstellingen, met inbegrip van een shuttle-simulator en biofeedback-machine. Een ook bizarre verzameling vreemde opstellingen is ondergebracht bij Ripley's Believe It of niet, een zelf-beschreven "odditorium" van ineengekrompen hoofden en ongewone skeletten. Voor een meer ingetogen ervaring, bezoek het centrum van de wetenschap van Orlando, een verzameling van roterende en interactieve opstellingen die de wereld van techniek en wetenschap onderzoeken.

Winkelen

Klok in sommige lopen mijl met een excursie naar een van de vele shopping centra Orlando. Als u bereid bent te trotseren de regen met een poncho of een paraplu, bezoek dan Downtown Disney, een toelating-gratis Disney uitbreiding bestaat uit verschillende hectare aan winkels, restaurants en live shows zoals Cirque de Soleil. Als het weer is te nat of te koud voor uw smaak, dan zijn de Florida Mall of de Mall at millennia expansieve overdekt winkelen bestemmingen.

Indoor attracties

Hoewel Orlando kan best bekend voor haar buiten pretpark attracties, biedt de stad ook verschillende indoor attracties. Deel museum, deel interactieve recreatie experience, Titanic: de ervaring is een collectie van artefacten en exposities die herdenking van de eerste en laatste reis van de noodlottige oceaanstomer. Voor een meer actieve ervaring is DisneyQuest in Downtown Disney een vijf verdiepingen tellende indoor arcade met de nieuwste high-tech gaming ervaringen voor gasten.

Gezond eten

Met meer dan 5.000 eetgelegenheden zijn de kansen dat kunt u een gezonde maaltijd in Orlando. Meeste lokaal gerund restaurants zijn voorzien van seizoensgebonden menu-items. Veel bedrijven gebruiken verse ingrediƫnten uit Florida farms en visserij. Diverse cafe's houden rekening met biologische en vegetarische diƫten. En, natuurlijk, verse visgerechten en zeevruchten uit de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan is een opvallende kenmerk op gebied restaurant menu's.


gerelateerde artikelen