Uw metabolisme vertragen wanneer u stoppen met roken?

January 20

Uw metabolisme vertragen wanneer u stoppen met roken?

Niet iedereen die roken afgesloten zal gewichtstoename, maar veel doen. Een tragere stofwisseling is onder verschillende redenen voor potentiële gewichtstoename. Houd in gedachten, echter dat stoppen met roken biedt veel meer voordelen voor uw algehele gezondheid. De mogelijkheid om op een paar extra ponden moet niet afschrikken u van het maken van dit leven te veranderen.

Rookvrije verbrandt calorieën

Terwijl er geen bewijs bestaat dat stoppen met roken gewicht veroorzaakt krijgen, het verband tussen stoppen met roken en gewichtstoename is goed erkend. Roken van sigaretten brandwonden tot 200 calorieën per dag, volgens onderzoek olv Marc Hellerstein aan San Francisco General Hospital en gepubliceerd in januari 1994 de kwestie van het "dagboek van klinische onderzoek." Als u stoppen met roken en gewichtstoename niet wilt, kunt u oefenen meer en eet minder om te compenseren voor de calorie-verbranding effect van roken.

Roken en metabolisme

Als u rookt, verhoogt de nicotine in sigaretten uw stofwisseling. Wanneer u een sigaret rookt, klopt je hart 10 tot 20 keer per minuut meer dan de gemiddelde Nichtraucher. Je verbrandt 70 procent van de calorieën die u branden per dag terwijl in rust. Wanneer u stoppen met roken, je hartslag vertraagt, en je stofwisseling verlaagt naar een meer normale tarief. Dus, ja, uw stofwisseling vertraagt wanneer u stoppen met roken, maar het verlaagt alleen naar een normaal tarief van een verhoogde tarief.

Eetlust

Rokers ervaren vaak ook verminderde eetlust. Sigaretten onderdrukken uw eetlust. Rokers kunnen ook minder dan de gemiddelde persoon snack omdat ze sigaretten voor voedsel vervangende. Wanneer u stoppen met roken, kan je merkt dat je meer eten gedurende de dag. Dit is niet alleen omdat u plotseling te uw onbedwingbare trek met voedsel in plaats van sigaretten maar ook vullen omdat de voormalige rokers lijkt nodig van orale bevrediging. Houd gezonde voeding handig voor als je de drang om iets in je mond. Uw gevoel voor smaak en geur ook verbeteren wanneer u stoppen met roken. Dit kan resulteren in voedsel steeds aantrekkelijker dan ze gewend zijn en sommige veranderingen in welke voedingsmiddelen u graag en afkeer.

Voorkomen van gewichtstoename

De meeste gewichtstoename, stoppen met roken is gekoppeld treedt op binnen de eerste zes maanden. Je kan verliezen geen gewicht opgedaan zonder extra inspanning--uw stofwisseling zal aanpassen aan de nieuwe rook-vrij van u. Maar als u voorkomen dat op extra pond wilt, u kunt oefenen meer en eet minder tijdens de overgangsperiode. U kon ongeveer 200 calorieën verbranden door 40 minuten op een 2 mph tempo lopen. U kon uw dagelijkse totaal ongeveer 200 calorieën afscheren door het overslaan van de mayonaise op een boterham en koppeling met een stuk fruit in plaats van een zak chips.


gerelateerde artikelen