Voedingswaarde-informatie voor Gourmet Burger keuken

July 22

Voedingswaarde-informatie voor Gourmet Burger keuken

Gastronomische keuken van de Burger, of GBK, werd in Londen opgericht in 2001 door drie Nieuw-Zeelanders--gewoonlijk aangeduid als "Kiwi's." De drie mannen gebruikt hun erfgoed van Nieuw-Zeeland voor het maken van de kiwiburger, met rode biet, ananas en een gebakken ei. Gastronomische keuken van de Burger heeft ook diverse andere menuopties, elk met zijn eigen voedingsinformatie.

Typen

Terwijl de kiwiburger de belangrijkste focus van de Burger keuken van het gastronomische menu is, zijn er verschillende andere soorten hamburgers samen met kip broodjes en vegetarische producten. Populaire Hamburger keuzes omvatten de klassieke, Jamaicaanse, Mexicaanse en BBQ. Kip keuzes omvatten een kipfilet met avocado en spek. Speciale items omvatten chorizo hamburgers, Griekse lam hamburgers en mint lams hamburgers

Functies

Elke burger van de Gourmet Burger keuken behalve de specialiteit hamburgers begint met 100 procent Aberdeen Angus gras-gevoerd rundvlees op een broodje versgebakken zuurdesem. Meeste Hamburger keuzes omvatten sla, mayo en geniet samen met kazen en sausen gemaakt van kras dagelijks

Grootte

Volgens Nick Wyke van "The Times" verminderen niet het woord "gourmet" de totale calorie inhoud van de gourmet-hamburgers op Gourmet Burger keuken. Een cheeseburger van de Gourmet Burger keuken bevat bijvoorbeeld 805 calorieën, bijna 55 gram vet en 37 gram koolhydraten.

Overwegingen

Bij het bestellen op de Hamburger gastronomische keuken, hebt u de optie van het kiezen van de ingrediënten op de burger. Charlotte Martin van de Sun-website raadt bestellen een gewone hamburger met veel salade te verminderen de hoeveelheid vet en calorieën. Ook kunt u verwijderen de romige sauzen en mayo te elimineren extra vet, koolhydraten en calorieën.

Waarschuwing

Sommige van de menukeuzes op de Gourmet Burger keuken kan mogelijk voedselallergenen zoals noten of notenbomen oliën bevatten. Vraag voor menu aanbevelingen voordat u bestellen als u heb notenallergie net. Ook, Gourmet Burger keuken waarschuwt voor rauwe hamburger consumeren en kookt elke burger tot middellange doneness tenzij u anders vraagt.


gerelateerde artikelen